Monday morning

Som ni vet så suger jag på att blogga på helgerna, men denna helg har jag verkligen haft fullt upp. På fredan var det en hemmafest som vi kom hem väldigt sent ifrån ;) Sen på lördan åkte vi och träffade Jakobs pappa. Jag har bara träffat honom en gång innan så det var jättetrevligt :) På kvällen kom Jakobs mamma och hämtade oss så åkte vi hem till henne, där badade vi bubbelbadkar och tittade på melodifestivalen. Jättemysigt, men vi somnade snabbt eftersom vi inte fått så mycket sömn natten innan. Sömn fick vi inte denna natt häller för kl halv åtta på söndamorgonen åkte vi iväg till Öland på dop för Jakobs brorson (detta är nog det åttonde syskonbarnet han har.. och det är bara på sin mammas sida ;) ) Och ni kan nog fatta att Jakob och jag va sjukt trötta när vi kom hem från Öland.

Idag är jag inte på humör alls. Huvudet känns som det ska sprängas och är helt tung i kroppen, men jag ska pallra mej iväg till skolan snart iaf. Duktiga jag. Idag blir det en pluggdag, men jag ska även hinna med lite träning med Jakob och Pontus ;)
Kommentarer
Postat av: Matilda

Sista chansen att vara med och delta i tävlingen på min blogg om valfri ear cuff från additstore. Var gärna med och delta här: http://missbuttercup.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-valfri-ear-cuff-fran-additstore.html#comment

2012-03-05 @ 12:45:47
URL: http://missbuttercup.blogg.se/
Postat av: ▲ Mohammedi's™

Tänkte tipsa om en ny och häftig tävling!

Vinn ett valfritt smycke från glittersten.se

http://mohammedis.se/2012/march/tavling-vinn-ett-valfritt-smycke-fran-glitte.html#commentHoppas du vill vara med, då gör du min dag också! ;)

2012-03-06 @ 10:57:24
URL: http://mohammedis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0