shampoo


Mina absoluta favorit shampoon och balsam är helt klart just nu John Friedas radiant red och Redken color extand. Jag tycker att dom är extremt bra :)

Den första är som man hör på namnet för rött hår, det gör så att färgat rött hår håller sig rött längre. Den gör håret jätte mjukt och luktar jätte gott tycker jag. Jag har inte provat inpackningen, men när man använder balsamet så känns det som om man har använt inpackning, så inpackningen måste ju vara jätte bra :D

Den andra har jag inte provat något mer än shampoot, men den är jätte bra :) Man får jätte mjukt hår och de känns som att håret blir starkare på något vis ;) Dock luktar den inte lika gott som den första, men den luktar gott den med :)

Båda har fått min hårfärg att hålla otroligt länge :) Färgen brukar blekna efter en månad nästan, men nu har den hållt jätte länge :D




Ska man dock hålla sig till låg budjet så brukar det bli VO5 fade defy. Man får en stor flaska får lågt pris haha ;) och den funkar bra och luktar ganska gott.





tummen upp för rött hår :D


Wii fit

Nu ska jag köra ett litet pass på wii:et :) Det är kuligt. Jag har blivigt så slö nu på lovet så jag får ta tag i det ;)





Tsotsi

Den här filmen är verkligen jätte gullig och en av mina favoriter :) Jag kollade på den igen igår och tänkte att jag måste tipsa om den :)







Toddlers & Tiaras

Har suttit och kollat på toddlers & tiaras och jag tycker det är ganska bra :) Jag tycker dock att vissa föräldrar är väldigt överdrivna, men vissa barn gillar det ju :) Jag kommer ihåg när jag va liten och jag älskade när mamma fixade mitt hår eller när jag fick ha fina kläder på mej och jag älskade att sjunga inför folk och att folk tyckte att jag var söt och duktig. Därför tycker inte jag att de är nått fel så länge som barnen vill de och föräldrarna inte pressar dom för hårt. Jag tycker det är ganska löjligt att alla säger att föräldrarna pressar dom och är hårda mot dom, men hallå har ni aldrig varit på en fotbolls match? Föräldrarna står och skriker på sina barn.

Jag tror att det kan lära barnen att kämpa för något och att man inte får allt gratis.
Visst vissa föräldrar är helt sjuka och gör det trotts att deras barn inte vill och det är ju inte okej, men annars liksom.

Vad tkr ni?








Tråk

Hej alla!

Asså nu händer nästan ingenting, men de e ganksa skönt :) Bara ta de lungt och slappa :P Igår va jag hemma hon Madde och myste, vi kollade på film och lite och som vanligt somna jag på soffan haha.
Får se om ja ska titta in hos henne idag igen.

Fick reda på att Oliver har fått en lägenhet :D Eller han ska kolla på den och vill han ha den så får han den nog :) En etta utanför Stockholm nära hans bas och ganska billigt, perfekt för honom :D Jag kanske kan följa med honom dit och kolla på lägenheten :)

aja jätte tråkigt inlägg, men nu vet ni ju iaf att jag lever :)




Bildbomb

Hej jag heter Alexandra och jag är fett dålig på att blogga! Ne men nu har de gått några dagar och nej jag är inte död, jag har bara haft annat för mej och verkligen inte kännt att jag har någon insperation. Men nu ska jag börja igen kära läsare så oroa er inte det va bara en liten svacka ;) Nu kommer en Bildbomd på vad jag har gjort när jag vart borta (fler bilder kommer sen) OBS! Det som står på vissa av pappershjärtarna stämmer inte.






Hahaha kompilcerat ;D tyckte de va as kul, men de tyckte inte Madde ;)


Mahahah


Teater

Pontus, Madde, Elin, Manda och Julia <33

Vi fick en hel påse med kondomer och roliga grejer ;D

Satt barnvakt åt mina småkusiner och vi hade pyjamas party med massa gott och Toy Story 3 :D

Puss på er


Blood on the dancefloor

Gud jag har denna på hjärnan as mycket :D uch va jobbit, men den sätter sig ju verkligen där :P Och bara för de ska ni få lyssna på den så att ni me får den på hjärnan ;D




Här bode det stå en rubrik

God morgon alla gullungar :)

Idag är jag jätte trött :O Och jag vet verkligen inte varför :P Och jag känner verkligen inte för att gå till skolan för jag har administartion nu på morgonen och de e verkligen astråkigt! Skulle aldrig rekomendera någon att läsa kursen, man lär sig inget! Jag menar alla kan väll word?

Iaf så kom ja på igår att jag inte kan leka med Madde imorgon (buhuhuhuhu :'() För jag ska vara barnvakt åt mina småkusiner, trode det var nästa vecka. Knas;)
Men jag ska nog leka med Madde på freda :) Och sen måste jag hitta en fest eller nått för jag är så otroligt festsugen nu :D Om inte kanske Madde och jag tar en fika med lilla gulleplutte Sammi som kommer hem nu på lovet :) Honom saknar man verkligen.


My latinos <3 Me gusta <3


Vetni? Min läpp sprack idag :O Det har den aldrig gjort, men när jag stod och sminkade mej såg jag att jag hade en blod droppe på läppen :O För den hade spruckit :O Så nu får jag använda massa lypsyl :D


Mina o-gubbar :O ser ut som D-gubbar :D. Störigt :(

Oj vilket långt och tråkigt inlägg :O

Men nu ska jag springa iväg till skolan, men först ska jag lyssna på Blod on the dancefloor för jag har deras låtar på hjärnan ;) HAHA

Puss



Veckans schema



Får hoppas att jag får mitt ID snart, kommer nog inte få det denna veckan så blir nog vanlig hemma fest på lörda och utgång på lovet istället :D För jag är otroligt fest sugen nu :O Har ju inte äns festat nån gång sens jag fylde 18 :O Skandal!
Imorgon måste jag plugga som en galning och skriva klart min Psykologi B uppsats :( Sen ska jag äntligen leka med Madde. Fick faktiskt boka tid hos henne HAHA Det ni! Upptagen kvinna ska ni veta!

Nu ska jag fixa lite innan jag måste springa iväg och zumba :D




Smycken

Jag är verkligen inte ett big fan of smycken. Brukar typ aldrig ha på mej smycken, förutom de halsbandet jag fick av Oliver som jag har på mej dygnet runt ;) Men nu hittade jag massa snygga ringar på http://Melba.se .



Skulle vilja ha typ alla ^^

Någon som har förslag på andra snygga smycken?


Grattis Mamma <3

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min mammas födelsedag :D och jag har knappt sett henne idag :O Fast jag ska iväg och Zumba med henne sen ;)


Älskar denna bilden på mamma, hon ser ut som en model. Vilken milf jag har till mamma ;)



Hot or not




Stay ups/ overknee socks jag har blivit helt kär i detta mode :D Framför allt att ha vanliga stay ups med fina kanter och låter kanterna synas. Det är skit snyggt och sexigt tkr ja ;)


Leggings / Jeans med lappar på uch fy och bläää, asså blev dom inspereade av failade ridbyxor? Det är iaf skit fult framför allt med blåa jeans med bruna lappar, svarta taights med svarta skin lappar kan vara okej på vissa men detta (?!) uch säger jag bara.


Hiss till http://www.EpickFaiil.blogg.se för att hon följer det snygga modet :D


Linser

God morgon :)

Idag har ja lååång sovmorgon vilket inte innebär att sova länge för mej eftersom ja alltid är morgonpigg utan det inebär att jag går upp i samma vanliga tid, men att ja kan ta längre tid på mej med smink och hår och att jag kan sitta vid datorn längre :D

Han till och med göra en hairtuturial idag, men den blev fail. Ska jag lägga ut ändå?

Vet ni jag har äntligen hittat dom perfekta linserna :O Och dom är inte helsvarta som jag ville ha från början :D

MakeLooks Circle Lenses Black star Utan StyrkaMakeLooks Circle Lenses Black star Utan Styrka
Så här ser dom ut :D Ett par svarta cirkellinser :D Färgen i mitten blir den färgen man har på sina ögon, vilket i mitt fall då blir blå ;) Tycker dom e sjukt fina :D

Vad tkr ni?


Skor

Mamma klickade hem ett par skor på Tradera åt mej för 6 :- :D Ganska snygga ju :)




Tandläkaren

HAHAHA hittade jätte gamla (egentligen från början av sommaren) bilder på mig när ja är hos tandläkaren och gör avtryck :D hahahah ser skit rolig ut :D Kan inte förstå att jag nästan aldrig hade något smink på mej mer än mascara på den tiden :O Nu hade jag kännt mej nästan naken :O





Alla <3 dags smink

Jag sminkade Amanda idag för hon och Rodney skulle äta på nån restaurant (dyselexiungen har lärt sig hur det stavas STOLT!) Hon ville ha nogot romantiskt med rosa och brunt, men tyvärr var den rosa så pigmenterad så när jag tog den bruna blev det bara lila :( Men tycker att jag lyckades väldigt bra :D Amanda och Rodney (mesarna) tyckte det va lite översminkat .. Pööh!





Shit va blå ögon ungen har. Inte redigerat! Fast ja har också så där blå ögon på bilder ibland :O




Nu ska ja äta våfflor

Puss


Alla <3 dag





Jag har ingen att fira alla <3 dag me :( Jag är verkligen en sån som älskar alla hjärtans dag och tycker att den ska firas ordentligt :D Men nu är ju Oliver och gör sin vinterutbildning :( Så jag har sprungit runt och njutit av att hjälpa amanda att göra sig iordning. Jag har sminkat henne, plattat håret och lånat ut kläder. :D (Ni ska få se bilder sen ;))
Så här såg förra alla <3 dag ut innan Oliver och jag drog iväg på resturang :)





Nu ska jag äta och sen plugga inför svenska provet vi har imon :( Språk historia :( Blää... Sen ska vi göra våfflor me :D Dom e ju hjärtan ;)


PS: Det kommer riktigt roliga bilder på bloggen snart ;)


God morgon

Min statestik gick verkligen upp igår :) Inte illa hörrni ;)

Nu ska ja snart iväg till skolan :) Ville bara önska er en jätte mysig alla <3 dag :)

Ha de mysigt

Och bara för ni är snälla får ni extremt fina cambilder på mej :D




Jobbit jobbit

Distansförhållande suger! (ibland iaf)

För er som inte vet så har jag och min pojkvänn Oliver varit tillsammans i över 2 och ett halft år. Alltså sens jag gick i åttan :O Vi har alltid bott långt ifrån varandra och det har funkat jätte bra tills nu. På senaste tiden har jag börjat bli jätte ledsen när han måste åka :( Typ gråter och så.

Så nu har han precis åkt och jag ligger här i sängen vid datorn och tröst äter glass ur kartongen och lyssnar på eyes set to kill. ;)


Glass glass glass


Stökis

Nu ska jag avslöja en stor hemlighet :O Jag är världens största stökis :O Det är sant! Så nu innan Oliver kom hit så kände jag att ja värkligen var tvungen att städa ;) HAHA kolla vilken skilnad ;)




Psykologi är svårt!

Nu sitter ja i skolan och har psykologi och fy va svårt det är! Ska skriva en uppsats om massa saker (?) Typ om onska och en en film vi sätt och få me massa psykologiska gubbar och bläää. Varför valde jag detta på individuella valet? Va dum jag är !

Jag har massa att blogga om när ja kommer hem för jag tänkte blogga igår innan Oliver kom och då han jag inte och sen tänkte ja blogga på kvällen men då va ja trött och sen tänkte jag blogga på morgonen, men då va Oliver så mysig att jag ville mysa med honom istället ;) HAHA

Jag slutar iaf tidigt idag. Jag ska bara ha denna lektion (psykologi B) sen klf (klassföreståndartid) och sen Psykologi A sen slutar jag :D Då ska jag plugga lite. Min smartis till pojkvänn ska hjälpa mej med matten och sen ska jag blogga och sen ska Oliver och jag gå en promenad ner till Willys och köpa fredagsmys ;)

Nee nu måste jag nog fortsätta med den dumma uppsatsen :(

Puss




Dagens

Idag ser ja värsta normal ut ;) Det ni :P Dessutom har jag provat att ha färgade linser idag :O Det va läskit att sätta i dom tkr ja och ganska svårt :S Men ja lyckades :D


Dagens face look och lite av mina kläder och badrum ;D Har på mej mina nya byxor, mitt nya linne och mitt nya bälte idag :D


Blåa linser :) Syns inte så stor skilnad mot normalt eftersom mina ögon redan är blå ;) Funderar fortfarande starkt på svarta linser :D


Hot or not




Gina trico har både as snygga och asfula kläder asså :O Jag menar vem som hälst skulle ju kunna handla där. Både riktiga fjortisa och typ jag :D Så Veckans Hot or not handlar om Ginas byxor :)


Tighta ripped stuprörsjeans kommer alltid vara snyggt :) hmm..Kanske bode köpa ett par, mina har ju gått sönder ;)


Dom så kallade Look Book Pants. Uch!!! Dom är ju jätte fula! Hur tänker man? Dessutom ser de ut som att man har riktigt konstig form på sina höfter. Nej inte snyggt! Ett fett NOOOT!!!


Tänkte börja med veckans hot or not :) Tkr ni de är en bra idé?


Skolblogg

Administration är skit tråkit :( just nu sitter ja och skriver av en jätte lång och tråkig text :/ Imon har ja prov så ja måste öva jätte mkt ikväll och imon kommer Oliver också så ja kanske bode städa mitt rum ;)

Mamma hittade en jätte gullig stämpel som hon färglade så den ser ut som mej :D


Söt ju ^^

Nu ska ja fortsätta. Puss


shopping

Idag hade jag studiedag så då åkte jag, Amanda, Rodney och mamma till Vetlanda :D Vi shoppade lite kläder och åt på thai bufé :) Mums





Imon kommer mer kuligt, men nu måste ja sova.
Puss


Hultsfred XI

Yes! I år blir det Hultsfredsfestival igen :D Gud va kul :D Ååh va ja har längtat asså. Jag älskar verkligen Hultsfredfestivalen :DTräffa massa roligt folk, hänga i campen, kolla på bra konserter (om de blir några bra) och festival maten ;) Langos <333 HAHA Festivaler är bäst och framförallt när det är där man bor :D



Så här har jag sätt ut innan eller under festivaler :



HAHAH jag äter langos 08


09



Kunde inte välja bild haha ;) Första är jag och Karro och andra är jag i camp awsemaist med Henke och Simon 10


Skolmat

Asså hur dålig får skolmat vara?

Idag så serverade dom blodpudding i skolan. Den såg lite typ rosa ut och smakade lite konstigt, men dum som jag va åt ja den ändå för jag va så hungrig. Och tror ni inte jag mådde jätte dåligt efteråt? Jag mådde jätte illa och hade ont i magen :(

Skolan matförgiftar mej :O
Sjukt tycker jag! Så ska det inte få vara!

Håller ni inte med?




En tävling till


Jag är med i en tävling hos lavitadilovisa.blogg.se

Var med och tävla om en valfri vara ur Fashionbox sortiment av bikinis och monokinis!
Letar du efter en vit bikini, svart bikini, leopard bikini, mönstrad bikini?

Hos Fashionbox.se hittar ni det det mesta inom badmode!



Tävling :)

Jag är med och tävlar på http://kandylandy.se om en t-shirt från http://myhysteria.se :)



Iron Fist - Sewn Shut Girls T-shirt
Snygg va? ;)


Happy face :D

Jag vet att det har varit dålig uppdatering på min blogg, Varför? Jag har vart skit stressad i skolan och de har fått mej att må jätte dåligt :(

Men nu e ja glad igen :D Igår fick ja reda på att vår klass ska åka till London snart :D Och att ja ska leka med Madde imon nu när vi äntligen inte måste plugga hela tiden och vi har ingen riktig idrot ida :D Vi ska ha HLR vilket (eftersom ja är rödakorsare) jag kan utantill :) HAHA de e lätt att få mej glad asså :)

Ikväll bilr de plugg igen och sen händer nog inget mer än att slappa.






RSS 2.0