Valborg

Hej alla :)
Glad Valborg eller vad man säger ;) Vad händer idag då? Jo jag ska snart ta och göra mig iordning och sen fixa med lite mat, för snart kommer min mormor och morbror hit så ska hela familjen grilla :) Mys pys ju. Sen drar Amanda, Rodney och jag tre hus bort på valborgsfest. Hoppas att det blir roligt. Dock är jag verkligen inte på humör. Jag känner mig frustrerad och arg idag och ja vet inte varför :/ Men jag ska rycka upp mig och bli glad nu haha ;)

Ha en rolig valborg allihopa :D




För att få bort alla rykten...

Jag tänkte inte skriva så mycket om detta eftersom det är privat, men nu har jag fått höra att jag vist har brytit ihop och att Oliver och jag hade ett stort bråk eller att någon av oss varit otrogen och massa andra historier. Det är inte sant!!! Varför ska folk hitta på massa om någon. Så okänsligt! Hatar när folk håller på så!

Det som hände var att Oliver först tog upp det och jag sa att jag inte var förvånad, men jag blev jätte ledsen, sen pratade vi om det och kom fram till att det var så vi skulle göra.

Alla undrar hur jag mår och om jag bryter ihop om massa.. Men jag mår bra! Det känns jobbigt och ledsamt, men rätt. Självklart var jag jätte ledsen, det blir man ju och jag trode ett tag att detta var helt fel, men nu känner jag att detta är nog bra. Men det känns konstigt. Känns jätte konstigt att inte ha någon att prata med flera gånger om dagen.  Men jag hoppas ju att vi någon gång i framtiden kan bli vänner, han var ju faktiskt min bästa vän.

I alla fall har jag ju massa vänner som gör mig glad :) De är jätte gulliga mot mig allihopa ^^  Tack så jätte mycket för det. Ni är mina änglar.





Alla dessa tävlingar

Nu ska jag vara med i massa tävlingar så nu kommer ett tråk inlägg ;)

Jag tävlar om att vinna underkläder ifrån http://evasunderklader.se på http://lavitadilovisa.blogg.se


Jag tävlar om att vinna ett jätte stort kuligt pris från victoria secred på http://hemmafruniusa.com/2011/04/25/tavling-victorias-secret-set/#comment-193

Jag tävlar hos www.izzadora.blogg.se om ett spaa paket från www.gunry.se


Jag tävlar om ett smycke från http://beadsbyme.sehttp://eemzzi.blogg.se

Jag tävlar om en personlig almanacka på:http://enfamiljehistoria.blogg.se/2011/april/tavling-personligalmanacka.html?_tmp=c1a9fa71446dd3b724c4083997b11cbe48bc86e7


Jag tävlar om ett kitt på http://beautybybonbon.blogspot.com/2011/04/tavling-vinn-ett-fint-varkit.html#comment-form


Jag tävlar om ett pressentkort på acne på http://dennism.se/2011/april/tavling-vinn-presentkort-pa-acne.html?_tmp=f8480a40e6f101199e64abff3db07ec9419563f9

Jag tävlar om schampo på http://aportion.spotlife.se/2011/04/24/tavling-vinn-schampo-balsam-fran-matrix/#comment-593


Jag tävlar om ett presentkort på H&M på http://sepenteen.blogg.se/2011/april/vinn-1000-kr-pa-hm.html?_tmp=6f838f109ec6cb7f021d96c9807c42e2e696ac29

Jag tävlar om att vinna strumpbyxor från http://snyggastrumbyxor.se http://lavitadilovisa.blogg.se på http://sepenteen.blogg.se/2011/april/ny-tavling.html?_tmp=476d026ae32fa7bba2d42682c39fe3fb70f73597


Jag tävlar om saker från http://gunry.se
http://adaras.se/2011/april/vinn-ett-produktpaket-fran-gunry.html?_tmp=6eebf4d70e6905791f4328d7e8c7828f504b9385

Nu får ni hålla tummarna för att jag vinner något :)

Puss på er mina psychon

 


faaaaan



Känns som hjärtat har hoppat ur min kropp och stannat hos honom.. känns hämskt. Efter tre år så blir det så här, vi som skulle vara tillsammans för alltid. Men det var något vi båda ville och jag är ju inte förvånad precis, men nu önskar jag bara att jag kunde få en kram av honom... Kändes hämskt att inte säga god natt till honom igår..

Jag kommer alltid älska honom på något sätt och han kommer alltid finnas i mitt hjärta.


Metropol

Igår vart det min första utekväll som 18 åring ;)  Jag följde med några till metropol på en spelning. Riktigt roligt var det och spelningen var grym :) Jag och Linda stod och headbangade och hoppade omkring så vi blev aldeles yra ;) Sjävklart blev vi även nästan dödade av blattar på dansgolvet :O Förstår inte att dom aldrig fattar, när vi puttade bort dom så trängde dom in oss i ett hörn :O Men vi puttade bort dom ordentligt och Manda var nära på att slå till en av dom haha ;D Vi hade iaf jätte roligt och det måstes göras om snart :)


From this moment var det som spelade och nått band till som inte var bra ;) haha Det andra bandet uppträde med en jätte stor uplåst kuk på scenen och en av killarna var iklädd mankini ;O


Nu ska jag packa mina saker för imorgon åker jag äntligen till min älskade lilla ängel :D Sen ska jag ut och skejta :P Det var ju faktiskt roligt, det hade jag aldrig trott innan ;)




Ibland är man trög

Haha bara för att jag inte orkar plugga så ligger jag i sängen med datorn och spelar dåliga fb spel och så tänker jag att hmm..jag kanske bode städa, diska, duscha, men nee jag kan inte för ja måste ju plugga ;) haha dålig ja är ;) Men nu ska jag sätta igång med pluggandet iaf för annars hinner jag inte med att zumba idag (plus att all min energi på fb spelen är slut)

Jag lovar att jag ska blogga om nått kul när jag är klar med mitt pluggande :) Två tråkiga inlägg i rad är inte snällt asså ;)



Min avatar på it girl haha

Puss på er mina psychon


Alex rekomenderar inte...

..långdistansförhållande!!! Okej vist jag är väll fel person att säga det eftersom jag har haft ett långdistansförhållande i snart 3 år. Men det är jobbigt! Det känns som om vi bara väntar hela tiden.. väntar på att få prata med varandra i telefon, väntar på att få träffa varandra, väntar på att få leva med varandra..

En gång när jag mobbade honom för att han spelar nördiga spel så sa jag "Oliver du har ju inget liv!" Och då sa han "Jo det har jag! Det är du! Jag bara spelar medan jag väntar på att få leva det" Naaw^^

Men jag vill inte vänta! Det är jobbigt..Jag saknar honom hela tiden.  Och alla som säger att långdistansförhålladnen är bra för då så kan man inte gå varan på närverna har fel! Tänk er själva att diskutera något utan att kunna röra vid personen, ge dom puppyeyes och saker haha, man blir oftare surare när man pratar med någon på telefon än när man faktiskt kan se personen.

Oj nu låter det som vi inte alls har det bra men det har vi :) Det är bara jobbigt att bo så långt ifrån varandra och inte kunna ge honom en puss när man vill.

Det har gått tre veckor sens jag såg honom.. Kommer aldrig klara av när han ska göra utlandstjänst ..

Aja iaf så kan jag säga att en bra sak är att man märker hur mycket man älskar honom när man saknar honom så mkt. För jag älskar honom jätte mkt :D haha

Kanske ett väldigt tråkigt inlägg men ja va tvungen att skriva av mig ;)




Alex gillar inte millitären ..






the pretty reckless

Jag har blivit helt kär i Taylor Momsen. Hennes kläder, hennes musik hela henne! Skulle tom börja kolla på Gosip Girl bara för hennes skull asså ;)






Tradera

Någon mer än jag som älskar tradera?


Älskar billiga saker asså ;) Självklart är det frakt på allt detta med, men iaf :D


Ensam hemma är inte kul ..

Klarade mig en timme sen kom detta:


Dom kunde inte komma hem för dom skulle tilll Nicke :( Ja som tom sa att ja kunde baka paj till dom :(

Dumma människor som får mig att planera att åka på bio idag och sen bara dissa :(



Krull

Idag istället för att platta håret som ja brukar så använde ja tratten på fönen ;) Detta är resultatet


Det ser faktiskt tom lockigare ut i verkligheten.;)

Det verkar inte som om det blir någon bio idag :( Istället får ja stanna ensam hemma och plugga :( Tror aldrig jag sovit ensam i ett hus i hela mitt liv faktiskt :O Det ni! Så är det när man har en tvillingsyster. Jag hade inte åkt buss själv föräns ja slutade åttan! Att vara själv är inget jag är van vid eller gillar.

Hade utveckligssamtal idag och det gick bra :) Och psykologi redovisningen gick också bra, men att göra psykologi B gick inte så bra eftersom Sammie kom till skolan idag och överaskade oss :D Jag har inte sett honom sens i januari :O Har saknat honom! Vi bestämde att vi ska ta en fika nån gång i helgen. :D


Samuelito ;) haha

Jaja nu får ja släpa mig tillbaka till psykologiböckerna och det oooooootrooooligt intressanta ämnet kriser :(

Puss på er mina psychon


To do list


Haha detta är hur min dag ser ut ;) Hoppas de blir kul ikväll på bion :D

Nu ska ja fixa håret och dra iväg till skolan ;) Kan ju inte gå till skolan så här :



Puss på er mina psychon


Pass

Idag har ja fått mitt allra första pass :D Blev jätte kostig på bilden, ser helt skelögd ut. Men men ...
 Om bara fem veckor så åker jag till London!!! Woho ^^




Smält chokladboll

Ello my psychos.

Idag hade jag matte prov, har pluggat som en galning och de verkar som det gett resultat för ja kunde svara på alla frågor och det kändes super bra :) Ja suger på matte annars ;) Nu har ja en helg full av plugg att se fram emot. Hoppas verkligen ja hinner klart! Men imon ska ja ta lite ledigt och åka med Madde och träffa våra nya kompisar. Vi ska kolla på scream 4 :D Efter det blir det psykologi hela helgen så ni kommer inte få höra av mig så mycket :(

Det va lite tråkig info de ;)



Vet ni vad som är jätte gott. Smälta havrebollar! Ni vet sånna delicatobollar fast vita :) När ja gick i högstadiet så värmde alla vanliga delicatobollar i micron i caféterian. Det smakar typ som kladdkaka fast godare! Men ja ville ju prova nått nytt så jag testade att värma den vita istället. Oh det är så extremt gott! Smakar typ vanilj och mums :D Det måste testas!!!






Ekologiskt

Hej mina små psychon.

Idag har ja varit i Vimmerby hela dagen med klassen och gått på massa föreläsningar om hållbarutveckling och miljö och sånt :) Det tycker jag är kul! Jag är faktiskt ganska intereserad av miljöfrågor och sånt. Hade jag bott själv så hade jag köpt massa saker som är krav eller fairtrade märkt eller ekologiskt och så :D Och inte ätit kött mer en några dagar i veckan !

Iaf så pratde dom lite om klädidustin och så och därför tänkte jag visa er lite ekologiska kläder ;)


http://ekologiskatshirts.se
http://tshirtstoreonline.com

http://astridgoesorganic.com
Massa coola saker fans det på denna sidan :) Väskorna är t.ex. gjorda av reklamflaggor, gamla säckar och pantflaskor.
Och det är ganska billigt. Skorna ser ju ut som typ convege, men är biligare och gör inte så att dom som gör dom får massa sjukdommar av bekämpningsmedel och kemikalier ;)

Själv använder jag väldigt mycket secondhand kläder. Kanske två tredjedelar av mina kläder är nog secondhand faktiskt :O Seconhand är bra eftrsom det är samma sak som att återvinna kläderna. Som att panta pet-flaskor ungefär ;) Men jag äger nästan inga ekologiska kläder, det kanske blir en ekologisk t-shirt nästa gång jag ska köpa kläder :D


Om ni vill hitta mer ekologiska saker så kan ni hitta onlinebutiker här: http://www.ekoshoppa.se/webbutiker/mode-klader/



Dagens outfit


Skjorta - secondhand
linne- gina tricot
skjorts - secondhand
tights- H&M





håret

Kom på att jag inte har visat min nya hårfärg ju ;)


Före


Efter

Haha Amanda tog en bild på mig när jag åt äpple ;) Lovar att de ska komma bättre bilder sen ;)




Bjuder även på en bild på mig när jag höll på att färga håret blont ;)



Nu blir det att återgå till plugget :( Puss på er mina psychon


Smink





Dagens make-up :)

Vad tycks?


Ännu en tävling



http://nattisays.blogg.se/index.html

Detta vill man ju verkligen vinna ;)

Jag vet jag är tävlings beroende ;)

Nu ska ja plugga matte.
Puss på er mina psychon


Ännu mera plugg

Hello hello! Nu sitter ja i skolan och ska snart ha psykologi B, måste arbeta stenhårt på lektionen idag asså. För ja måste lämna in det arbetet måndan innan lovet :( Efter den lektionen slutar ja :D Men ja ska sitta kvar i skolan och göra Psykolgi A arbete så att det blir klart. Sen ska ja hem och plugga matte och läsa svenska och se om ja hinner göra lite till Psykologi B ;) Kul liv man har :(  Men ja ska åtminstone hinna med lite fredasmys ikväll!

Kul fredag...NOT!!


Så här ser min lugg ut om jag har den sne ;) haha

Puss på er mina psykon ;)


Plugg :(

Haha har så lite tid att jag inte hinner göra ett snyggt schema ;)

Jag kommer nog inte kunna blogga så mycket längre föräns nån vecka efter lovet. För som ni ser så har jag väldigt mycket att göra. Ser ut som jag har ett ganska tråkigt liv och svar JA! det har ja. För ja måste skippa både träning och kompisar för att hinna med allt nu asså :( Ush för att lärarna ger oss så mkt asså :(

Nu är kl snart halv tio och jag ska sätta mig och fortsätta plugga :( Bläääääääääääää!!!!!!!!!!!!!








Let's show our legs ladys ;)





Gina tricot's sommar nyheter ?! Herregud måste jag äns förklara? Hur kan dom sälja sånnt här? Det ser ju ut som tantkläder från 1700-talet! Jag gillar varken blommigt eller långa klänningar och dessutom har ju de två första kläningarna extremt ful skärning. Nån som köper sånnt här? Det roligste är att dom heter party dress! WTF liksom?




Här är några av mina sommarfavoriter när det gäller klänningar :D

•Älskar klänningar som är som den första, söt, enkel och för oss med lång överkropp får det benen att se mkt längre ut ;)
•Jeans korsett klänningen är ju jätte söt, men samtidigt sexig, en bra kombination ju ;)
•Dom sista är mina favoriter för alla slappiga sommardagar. Jag orkar aldrig bry mig så mkt om hur jag ser ut på sommaren och vill hälst att det är luftigt och skönt bara. Tänk att bara slänga på sig denna över bikinin och sätta sig på cyklen och trampa iväg till stranden :D





Ju mer man tävlar ju mer kan man vinna ;)


http://kandylandy.se
Brandsinfashion.com

Tävlar om dessa snyggingar ;)



Snygga va? haha :D


Nu sa ja läsa lite i Svindlande höjder innan ja somnar ;/ Hatar att läsa när man måste det förstör det avkoplande och sköna med böcker :(

OBS! Varning för osminkad bild!



God natt mina psychon.


Tävling


http://epicfaiil.se/2011/april/vinn-valfri-sko-fran-scorett.html#comment
De ni ;) Nu tycker ja att det är min tur att vinna :D



Parfym

God morgon mina psychon.

Sitter i skolan och tjulysnar på folk ;) hahah de e roligt asså :P Vetni ja har hittat världens bästa parfym. Den luktar godis ^^ <3




Har ni tänkt på va olika parfymer kan lukta på olika personer? På Madde luktar parfymer jätte stark och på mig luktar dom inte alls mkt ;) Konstigt tkr ja :D Men denna luktar jätte gott på mig, som sånna godishalsband typ ;)

Men jag har inte köpt den för ja har inte råd :( Så om jag har någon snäll stalker där ute så kan du ju skicka den till mig ? ^^  haha



Btw så är jag med och tävlar här http://storyofdieana.blogg.se/2011/april/tavling-1.html#comment. Håll tummarna för mig ;)


New in



Har varit och köpt hårfärg på Fanatica Poppy Red. Så nu ska de bli rött! Skulle igentligen köpa hårfärg på onsdag för då jobbar Becka på Fanatica, men ja fick för mig att det var onsdag idag så ja gick dit och fråga om Becka va där ;) haha så ja passa på att köpa färg iaf, får väll kolla om ja hittar nått roligt där imon också ;)


Btw vet ni vad världens godaste mellanmål är?


Päron med vitmögleost eller briost. Det är jätte gott!!! Mums :P Ni måste prova :)


Mum, do you think i'm pretty?

Min nya frisyr, dagens outfit, dagens makeup och dagens Lakritz (han ville också va me och fotta ;))





Idag blir de först skola, sen köpa hårfärg på Fanatica (direction Poppy red) och beställa lite ifrån oriflame ;) Sen blir det massa plugg som vanligt och sen Zumba :D Så ser min dag ut :) Vad ska ni hitta på idag?


Plugg

Plugg, plugg, plugg hela tiden, det tar aldrig slut :O Nu ska jag läsa 21 sidor i en bok så ja äntligen blir klar med den! Skräcknoveller me like! Ja va ju och klippte mig idag och jag blev jättenöjd, dock inte med stilingen så därför får ni inte se håret förens imorgon när ja fixat det själv ;)


Rolig bok ;) haha Sneakpeak på håret me ;)



Jag lovade ju att ni skulle få se min hämskaste frisyr ever so here it comes.



Klippte mig hos en frisör som inte förstod svenska :O Don't ever do it !!! Hade en jätte fin bild med mig på hur de skulle se ut, men det blev inte riktigt så! Pga denna frisyr fick jag heta Eva Braun hela högstadiet och även idag får jag höra det ibland.


Klippning :)

God morgon mina psychon :)

Morgonen har börjat dåligt, har fått stora utslag på mitt ena öga och internettet vill inte funka på min laptop :( Så nu sitter ja här på min gamla data, men de är ganska kul för finns riktigt gamla roliga bilder ;)

Idag ska jag iväg och klippa mig på hålan, får se om någon vill följa med :)


Dags att klippa luggen lite? ;)

Senare idag ska ni få se den fulaste frisyren jag någonsin haft!!!! Det vill ni inte missa!

Puss på er psychon


RSS 2.0