80-tals fest

I helgen var jag på 80-tals fest i Målilla. Alla skulle klä ut sig och se ut så som man såg ut på 80-talet och sen spelades bara 80-tals musik ;) Först var vi hemma hos min kära far på förfest och åt gott och drack gott i solen på altanen :) Man fick verkligen sommar känslor av att sitta där och gotta sig i solen. Sen drog det iväg till Målilla dartlokal där festen var :) Kvällen bestod av tävlingar och massa dans :)




Amanda


Pontus


Min lilla rockerboy <3


Pontus och jag :)


Busiga jag


Jakob och min glada pappa :)



Body plans



Jag har funderat länge nu på att jag vill ändra på mig och att göra dessa grejer och nu ska det fan bli av med! Jag ska färga mitt hår vitt, pierca mej, tatuera mej, skaffa svarta linser och börja träna ;) haha det är mina "kroppsplaner" ;) nu saknas bara pengarna me :(


Happy Friday

Förlåt mina älskade psychon för att jag har bloggat så dåligt denna vecka. Har haft massor med plugg och varit lite arg och ledsen över en sak som jag inte tänker nämna på bloggen. Men idag tänker jag vara glad för idag är det fredag och jag har inga lektioner och i eftermiddag är det dans :D Awesome. Ska äver förbi min kära mor och hämta kläder för imorgon ska jag på 80-tals fest :) Kommer bli jättekul. Nu ska jag ta och plugga så att jag blir klar med allt någon gång.



Puss på er mina psychon <3


Myspys

Idag blir det lite onsdags mys med min lilla pojk. Jättemysigt :) Och istället för godis blir det frukt. Inte för att det är nyttigare utan helt enkelt för att det är asgott ;) haha Passionsfrukt är ju bland det godaste man kan äta, håller ni inte med? Och till detta ska vi kolla på the illosionist. Båda har sett den innan, men den är ju så bra :) Hoppas ni har en mysig onsdagskväll ni me :)










Helgen















Jeans

Som ni säkert vet så har jag ju en söt liten tvillingsyster som heter Amanda. Vi är lika i mycket, men absolut inte i klädstil. Därför tänkte jag börja med en Amanda vs Alex en gång i veckan. Kommentera om ni tyckte att detta var en bra idé ;) Hahah jag tycker iaf att detta va en rolig idé.




Amanda gillar det nya vårmodet med pastelfärgade jeans och hon älskar rosa. Jag gillar också färgade jeans.. om dom är röda ;) Haha nee, men det är ett snyggt mode, men inte något som jag passar i.
Ni kanske vet att jag näst intill aldrig har jeans på mig. Jag gillar jeans, men jag lyckas aldrig hitta ett par som sitter bra. (stor rumpa, höfter och lår, små vader och korta ben ;) ) så istället brukar jag ha shorts på mig. Men jeans som jag verkligen gillar är trasiga jeans. Jag tycker att det är jättesnyggt och framförallt till våren/sommaren. Jag hade ett par sånna som jag älskade, men dom gick sönder :(



Blue





Dagens



Haha idag hade jag jätte svårt att bestämma vad jag skulle ha på mig. Jag bytte säkert kläder minst fem gånger innan jag hittade det jag ville ha. Sen självklart så skulle jag böja mej ner och då spricker byxorna :O Så då fick jag byta igen :( Men blev ju snyggt i alla fall :) Eller vad tycker ni?
Nu ska jag iväg och göra några ärenden sen ska jag plugga :( usha

Puss på er mina psychon


Shoes. shoes. OMG! Shoes.

När jag fylde år fick jag i present av Jakob att jag skulle få köpa skor :) Dock har jag inte utnyttjat denna present än, men nu fan ;) haha



Nice hu? ;) Kängor måste va dom mest praktiskaste skorna ever :) Man kan ju ha det till allt! Jag kommer börja leva i mina kängor :P Och klackskorna är ju ascoola, så min stil ;) Kommer vara jätte lycklig när dessa kommer hem :)
Skorna är från: have2have och Nelly

Haha kom att tänka på denna låten nu ;) Kommer ha den i hjärnan hela dan nu och därför tänkte jag att ni kan dela min smärta genom att också få de ;) MOHAHAHA thihi


Where did the spring go?

Herre gud igår va det ju jättevårigt och jag gick klädd i våriga kläder och hade plockat fram min skinjacka och mina solglasögon och vi gick och köpte glass, men idag så snöar de :( Fy vad tråkigt. Så nu när jag ska iväg hem till min pappa så har jag tagit på mig mysiga varma kläder ;) haha



Vår outfitt från igår



Mysig "vinter" outfit haha ;) idag

Nu ska jag snart iväg till min pappa, för imorgon ska jag på begravning.. Så jag lär inte kunna blogga imorgon. Vi syns på lörda :)


If i was a ritch girl

Ååh vad jag önskar att jag hade mer pengar. Herregud som jag lever nu så har jag ju inga utgifter, men ändå så har jag inga pengar. Denna månad köpte jag min balklänning och då rök hela studiebidraget :( Jag kan inte förstå hur personer som faktiskt måste betala mat och hyra kan klara sig :S Jaja jag ska va glad :) Nästa månad ryker nästan hela bidraget till Emmabodafestival biljett ;) Nästa studiebidrag ska gå till studentklänning och danskläder och efter det drar jag iväg till Tyskland. Hmm..sen är det bara en månad med studiebidrag kvar :/ Hur ska man klara detta? Och inget sommarjobb har jag. Kanske borde fixa mig ett sånt :P Hahah




Rösta på Studentklänningar





Ååh nu när man äntligen bestämt sig för vilken balklänning man ska ha så kommer problemet med vilken studentklänning man ska ha :O Att det kan vara så svårt att välja en liten vit klänning ;) För jag tycker att den ska vara vit och kort ;) haha Dessa är några av mina favoriter just nu :) Vilken tycker ni att jag ska ha? Den som får flest röster  blir den jag har på mig!

Btw tycker ni inte att det ser skit kul ut med den bleka lilla tjejen bland alla brunbrända? ;) Hahah det är så jag kommer se ut bland mina klasskompisar på studenten :P Blek alltså ;)

Nej oj nu är ju kl. 9 och jag börjar vid 9.25 och jag sitter fortfarande i pyjamas. Oops :O


Nostalgi shock

Vet ni vad jag åt idag? Solero shots !!! :D Eller så heter det ju inte längre utan Calippo Shots, men mums va gott det va. Jag fick verkligen en nostalgi shock ;) Kommer ni ihåg när man va liten och man köppte dom där? Brukade ni äta dom direkt eller vänta tills det smält? Jag brukade vänta tills dom va halvsmälta som en gegga och sen äta dom :D När jag åt dom idag så kom jag på att "hmm.. om man skulle hälla alkohol i detta, typ Bacardi razz skulle ju detta bli skit gott" Alkisvarning ;)



Förövrigt lyckades jag inte göra ett skit jag skulle göra igår så hela listan finns kvar :( Åååh va tråkigt, jag har verkligen börjat att hata att plugga, men jag måste ju få de gjort så nu får jag väll ta tag i det!

Puss på er mina psychon


Monday morning

Som ni vet så suger jag på att blogga på helgerna, men denna helg har jag verkligen haft fullt upp. På fredan var det en hemmafest som vi kom hem väldigt sent ifrån ;) Sen på lördan åkte vi och träffade Jakobs pappa. Jag har bara träffat honom en gång innan så det var jättetrevligt :) På kvällen kom Jakobs mamma och hämtade oss så åkte vi hem till henne, där badade vi bubbelbadkar och tittade på melodifestivalen. Jättemysigt, men vi somnade snabbt eftersom vi inte fått så mycket sömn natten innan. Sömn fick vi inte denna natt häller för kl halv åtta på söndamorgonen åkte vi iväg till Öland på dop för Jakobs brorson (detta är nog det åttonde syskonbarnet han har.. och det är bara på sin mammas sida ;) ) Och ni kan nog fatta att Jakob och jag va sjukt trötta när vi kom hem från Öland.

Idag är jag inte på humör alls. Huvudet känns som det ska sprängas och är helt tung i kroppen, men jag ska pallra mej iväg till skolan snart iaf. Duktiga jag. Idag blir det en pluggdag, men jag ska även hinna med lite träning med Jakob och Pontus ;)




Äntligen dans

Ååh nu har jag inte haft danslektion på tre veckor. Först var jag ju i Bangladesh och sen sportlov, men idag så smäller det! Idag är det äntligen dansträning :D Ser så fram imot det :D Just nu dansar vi en Vouge / disco-Jazz koeografi som verkligen är jättekul att göra :D Man får så mycket energi och blir så glad av att dansa. När det går bra iaf ;) hahah

Denna låten dansar vi till just nu:




Studying like crazy

Hej alla små söta psychon.
Just nu håller jag på att plugga som en galning. Jag har prov imorgon som jag inte börjat plugga på än, en svenska inlämning som jag är sen med, filosofiuppgift och idag fick jag reda på att utkastet till projektarbetet ska vara inne imorgon!!! Döda mej! Men det är bara ta itu med, först provet, sen sa min handledare att jag kunde skicka in projektarbetet på måndag, svenskan är ju redan sen så jag får väll skjuta upp den ännu mer och sen göra filosofin ;) HAHA life sucks. Men jag har iaf beställt min balklänning idag :D Den kommer bli så fin ^^
Nee Stop blogging and start studying!





Puss på er mina psychon


Let's dance

Jag har hittat en dansare på youtube som jag har blivit helt kär i :D Hon är asbra. Imorgon har jag danslektion, första danslektionen på tre veckor :O Hoppas jag kommer ihåg koreografin. Jag har verkligen saknat att dansa :)








RSS 2.0