Hot or not



Nu kommer jag nog göra ganska många sura, men som vanligt säger jag bara vad jag tycker ;)



Skejtsockor

Jag vet att väldigt många har sånna just nu, men jag tycker verkligen inte om dom ! När jag ser dom tänker jag liksom på svettiga äkliga strumpor. Dom ser ju ut som fotbollsstrumpor, eller är det bara jag som tycker det? Dessutom tycker jag att benen ser kortare ut när man har sånna och sträcken liksom får vaderna att se tjockare ut :S Kanske bara är jag som tycker så, men säg gärna vad ni tycker :)



Overknee socks
Enligt mej är helt vanliga svarta overknee socks något av det snyggaste man kan ha i höst. Jag tycker att det ser sjukt sexigt ut på ett bra sätt. Benen ser längre ut och det ser sjukt mycket snyggare ut än liksom bara vanliga tights. Ett måste i höst enligt mej i alla fall.


As söta overknee socks från attitude ^^




Lokal star?

Hahaha jag var med i tidningen härom dagen när jag provade ut studentmössor ;) Söta ju ;) Amanda och jag har varit med många ggr i tidningen :P Dom tycker väll det är kul med tvillingar, fast nu är vi ju visserligen inte så lika längre ;)




Hittade två bilder från tidningar från 2007 och 2008 ;)


Jag längst upp i högra hörnet ;)


I'm number 4 ;O

Haha ibland får man bjuda på sig själv ;)


of to shool

Ska springa iväg till skolan snart :P Tänkte egentligen inte dratt till skolan föräns vid 13.30 när min första lektion börjar, men sen visade sig att jag hade glömt bort att jag hade tyska kl. 8 :O Så ska dra på mentortiden och säga hej, bara för Manda tvingar mej :( Sjukt onödigt enligt mej :( Men ja..
Ikväll är det som sagt fest :D Det gillar vi :) Har sett fram imot det skit mkt nu :) Kommer nog bli jätte kul :) runt 6-7 kommer folket på förfest hemma hos mej :D Wihooo !!! :D



Puss på er


Studentmössa

Hej mina psychos.
Får bli ett kort inlgg för jag ska precis springa iväg till J. Men idag har vi provat studentmössor :D ååh va kul :) Självklart valde jag den miljövänliga varianten ;) hahah Vilket jag hoppas att ni mina söta små psychon gör med :) Man måste tänka på naturen! Men som sagt nu ska jag slänga i mej lite nudlar och springa iväg till J, blir nog att käka lite glass och kolla på true talante ;) Haha
Imon är det fest!! :D ååh sett fram imot det länge nu :D


(bild lånad från google)

Puss på er <3



first day of shool



Hatt - Marknad (finns likadan på shock)
Oversize linne - Gina Tricot
Väst - New Yorker
Shorts - Family House
Knästrumpor - Primark (London)


Första dagen i skolan är avklarad! :D Hade visserligen bara en lektion, men iaf ;) Var jobbigt att ta sig upp ur sängen iaf :P Somnade när jag kom hem ;) Nu ska jag få lite ordning på mitt liv och städa mitt krigzon till rum och sen ska jag ta och plugga lite. Japp ni hörde, hade bara en lektion, men ska redan börja plugga ;) Ska läsa boken Thérèse Raquin av Émile Zola :(. En roman från neutralismen :( Men vem vet den kanske blir bättre :)



Puss på er mina psychon :D


Nya hårfärgen



Nya hårfärgen ;) Men ska färga det imon :D


Veckans Höstoutfitt

Fick ju klagomål om att min förra outfitt inte var specielt höstig, vilket jag kanske kan hålla med om, men denna är lite varmare iaf ;)



En väldigt svart outfitt kan man tycka, men enligt mej är svart alltid fint ;) Och om man har stort rött hår (som jag planerar att skaffa igen) så ser det ändå inte så färglöst ut. Annarsom man är t.ex. blond och man vill ha lite färg funkar ju alltid röda läppar som jag tycker är jätte höstigt. Men annars så är det ju inget fel med svart ;) Egentligen en väldigt soft enkel outfitt, men skorna och bältet gör att det ser lite mer stilish ut :) Jag älskar ponchon. Jag vet inte varför eftersom jag brukar hata ponchos, men den såg så mysig ut och med ett bälte till i midjan tror jag den kan bli jättesnygg :)

Vad tycker ni?



That's life

God morgon mina sötis psychon :)
Nu ligger jag här trött som bara den i min säng och tänkte skriva något vettigt, fast det lär det väll inte bli ;) Kom hem väldigt sent igår och gick nog inte och la mej föräns 5 - halv 6 kanske.  Det var en händelserik kväll kan man säga, både bra och dålig. Men, men så går det ibland. Tur att vi lyckades reda ut allt. Jag hatar drama och något av det värsta jag vet är när folk är arga på mej :( Men som sagt det löste ju sig :)

Btw jag vet att folk är sugna på att se min hårfärg, men just nu ser det hämskt ut :O Färgen blektes nått otroligt så nu är det brun-ginger aktigt ;) konstigt. Men ni ska få se det :) Det har jag ju lovat :)


Saknar mitt jätteröda hår :(

Nu planerar jag att gå ner och äta en riktigt onyttig frukost ;) haha typ rostat bröd eller nått (rebeliskt :O) Är trött på all frukt ;)

Puss på er mina älskade psychon


Hemmagjord hårinpackning och ansiktsmask

Hej mina små psychon :)
Nu sitter jag med en hårinpackning i håret och en ansiktsmask och båda är hemmagjorda :D Var sjukt länge sen jag gjorde en hemmagjord hårinpackning, men ja kommer ihåg att håret blev skit glansigt när jag gjorde det sist. Hemmagjorda ansiktsmasker gör jag lite då och då ;)

Jag tänkte jag skulle dela med mej av mitt hemliga recept ;)



Alex mumsiga hårinpackning :

1 ägg gula
2 msk honung (flytande eller fast)
1 msk citronjuice
5 msk olivolja

Citronjuicen funkar jättebra om du har din egenhårfärg eller är blond, annars bleks håret.

Blanda ihop allt i en skål och massera in i längderna på håret i torrt hår. Massera inte in inpackningen i hårbotten eftersom håret blir fett då. Ta på dej en badmössa, en plastpåse eller som jag gör en slinghätta och låt håret vara i eftersom det då blir varmt. Föna håret när du har hätan på dej eftersom värmen öppnar hårstråna. Låt verka i 30 minuter innan du sköljer ur det i varmt vatten.

Alex mumsiga ansiktsmask:

1 äggvita

applicera i hela ansiktet men se till att ansiktet är rent. Låt sitta på i ca 10-15 minuter och skölj sen med ljummet vatten. Äggvitan kommer stelna och ansiktet känns jättekonstigt och stelt och sen när man tvättar bort de så är det fortfarande lite stelt. Det känns liksom som om man gjort världens ansiktslyft :D Det tar även bort alla rodnader och om man är sågär röd i ansiktet som ja så försvinner de :D Funkar verkligen läskigt bra ;)

Honung

Efter att du tvättat bort äggvitan så aplicerar du honung i hela ansiktet och låter verka i ca 10 minuter innan man tvättar bort det. Honungen återfuktar huden och gör den babymjuk :D Detta fungerar bättre med fast honung eftersom den flytande rnner ganska mkt när den blir varm, men flytande fnkar också :)


Btw så har min inpackning runnit fån nacken och ner över min rygg medan jag skrev detta :O Inte så mysigt :( haha

 


It's Friday, friday

God morgon mina psychos :)
Eller godmorgon kl är ju nästan halv ett :O Jag kom hem för ett tag sen, sover ju aldrig hemma längre (oops ;O) Jag lyckades bli glad igår iaf :) Ställde mej framför speglen och lekte lite med smink (Det blir man alltid glad av :D) och sen drog jag iväg till J (ush känner mej som Kissie :O) och vi lagade mat och gick en promenad i solen och köpte godis och kollade på Hang Over II, vet inte om den va bra för jag somnade, men det jag såg tyckte jag inte var så jätte bra faktiskt :O Så då blev jag lite gladare iaf :D haha

Idag ska jag visa hur min nya hårfärg ser ut ;) Nyfikna eller hur?

Här är resultatet från gårdagens lek framför speglen :)

Hahaha svartvitt hår är ju underbart vackert ;) Men bara för ni inte får se de än ;)


Mary's Angle

Jag har fått en fin liten earcuff från Mary's Angle :D Fin va?




Surig

Blää va sur ja känner mej idag :( Vet inte vf :S Tror de är för ja knappt sov någonting alls inatt. Låg och stirrade i taket i säkert fyra timmar :( Känner att jag börjar komma in i en deppperiod nu igen och det vill vi verkligen inte göra, så ska försöka motverka detta på alla möjliga sett. Hade jag haft pengar hade jag tvingat någon att följa med mej ner på fiket, men nu är ja ju som vanligt skitpank :( Nepp detta ska fixas på något sätt ;) haha

Btw så är mitt hår brun/röttt nu ;) Jag tycker det är lite för brunt, men de är väll för att jag är van vid mitt knallröda ;) Kommer bilder sen :P

Nee man ska inte blogga när man är sur, tror ja ska dra täcket över huvet och försöka sova lite så kanske de blir bättre ;)

Natti natti mina psychon




Ändrad realtionstatus

Oj då :O Vad ska detta innebära? hmm .. ;)

 


Smokey eye tutorial



Tycker ni att jag bode göra fler makeup tutorials?


Hej då rosa hår!




Pimp my skolschema

Har fått våra scheman nu och för en gångs skull verkar det som om de funkar :D Förutom att jag inte fått någon spanska insatt :(
Men jag tycker vårat gråvita schema såg så tråkigt ut att jag pimpade det lite haha ;)



Hoppas man kan se vad som står ;(

Nu ska ja försöka få tag på Jakob så vi kan få tag i Fannys ID haha ;) Puss på er mina psychon


sjukt rosa hår

Haha rubriken säger allt ;) Jag har beslutat mej för att försöka få bort det röda/rosa i mitt hår. Och jag vet att alla säger att det kommer förstöra mitt hår, men det är inte som om jag tänker fixa det på en vecka eller nått, det är ett långtidsprogekt ;) haha. Men nu är iaf första blekningen gjord och håret är någon blandning av babyrosa och neon rosa typ ;) hahah Sjukt gulligt ;)


Nu ska ja ta en lång dush, raka benen, fixa en hår inpackning och en ansiktsmask och bara skäma bort mej själv ;) Sånt måste man med göra ibland ;) Ska även fråga mamma om hon vill fixa fina naglar klor till mej :D


Veckans höst outfitt

Vi kan försöka förneka det, men nu känns det faktiskt som att sommaren är över. Fast vad gör det, det kommer en ny nästa år och hösten är sjukt mysig den me :D Plocka svamp och äpplen och sitta och mysa i en stickad tröja och dricka te :) Och något jag gillar jätte mkt med hösten är kläderna. På sommaren orkar man inte bry sig så mkt om vad man har på sig, eller iaf inte jag. Man kör på ett par shorts och ett linne typ. Men på hösten då börjar skolan igen, man behöver inte lägga pengarna på massa resor utan kan lägga dom på kläder ;) haha och så kan man ha massa mysiga koftor och sånt.
Vist denna outfitten var inte massa mysigt och stickat, men det kommer mera koftor och grejer senare, måste ju mjukstarta, det är ju faktiskt bara sensommar ;) haha



Älskar enkla vanliga tunikor. Det ser skönt och ledigt ut, men med ett bälte till ser det stilish ut ;) haha Ett par mönstrade tights gör det hela lite roligare och ett par knästrumpor är ju sjukt mysigt. Röda detaljer som skorna och bältet gör att en annars väldigt tråkig outfitt blir lite mer kul :) Man kan välja converse för en lite mer slapp stil och klackar för en lite mer fin stil. Kom precis på att en hatt hade passat bra till om man har convere, men ni får fantisera den ;) haha




Detox

Igår va det bara två veckor kvar till skolan börjar och då kom Angelina och jag på att vi skulle göra en två veckors detox ;) Under sommaren har jag inte varit snäll mot min lilla kropp :( Massa festivalmat och massa alkohol.
En detox är inte som alla tror att mantyp bara dricker vatten eller något liknande ;) Man äter inte mjölkprodukter, kött, vete och spanmål eller enkeltföklarat man äter typ bara saker som kommer från marken ;) Så igår va ja riktigt duktig, men fatta hur sugen jag blev när alla började äta glass :( haha men då tog jag en skål med fruktsalad och soyayougurt :D

Tänker inte skriva massa om precis vad jag äter och så, för jag tror inte ni hade tyckt att det var så roligt, men om en vecka tänker ja iaf skriva hur det går ;) haha

 




New in

Sjukt snygga shorts från Family House :D Jag är helt förälskad i dom :D

Blond hårfärd från Mood (detta innebär inte att håret kommer bli blont, måste bleka håret även om jag ska färga rött eller blått)


Vilken färg?


Ska färga håret nån gång denna vecka, men vet inte hur. Just nu funderar jag mest på blått, rött eller vitt (amerikanska flaggan ;)) Svårt val. Vad tycker ni? Hatar mitt rosa hår iaf, det är verkligen inte jag..




Blått hår

Under helgen nu har det varit marknad i Virserum som ligger en bit ifrån Hultsfred där jag bor :D Dock blev det inte mkt köpt alls, men alltid kul att vara där :) Igårkväll var jag dessutom på marknads fest. Hängde med Sven, Elna och Emma :) Det var skit kul :D Mitt i natten fick vi för oss att vi skulle bada, men ingen hade badkläder, men det gick bra ändå ;)

På marknaden provade vi lite peruker ;)


Jag ser ut som Katy Perry i Calefornia Girls ju ;)



Mamma och Mormor försökte se ut som mej ;)


Emmaboda '11

Hittade några finfina bilder från Emmaboda som Swen har tagit :)
Det var första gången jag var på Emmaboda och jag va lite besviken. Stämningen var långt ifrån den som är i Hultsfred, men det kan ju ha varit det dåliga vädret. Sen var det ju verkligen ingen musik som jag gillar. Men det var grymt roligt iaf :) Jag lär defenitivt åka tillbaka nästa år om jag har pengar :)


Trollungen Frida och sötis Swen :)


Axel


Ja va lite blöt :(


Underbaringen Fluffy och jag teroriserade street church lite ;)


Frida, jag och Tim


Elin


Underbara festival :)

Hatar att sommaren snart är slut och att det inte blir några fler festivaler föräns nästa sommar :( Men jag har ju hunnit med fyra st i sommar iaf :) Och nästa år ska jag ha sparat ihop massa pengar så jag kan gå på massa festivaler :D

Nu ser jag fram imot Höstlovet, för jag planerar att åka upp till Stockholm och hälsa på massa folk då :) Underbart :D


photoshoot

Här kommer några bilder från fottningen jag hade med Angelina igår. Temat var lite trasig docka ungefär :) Helt min stil :D







Alla bilder är tagna av Angelina Elofsson, på bilderna är jag Alexandra Elofsson och smink är gjort av mig Alexandra Elofsson.

Vi tog massa bilder så det kanske ploppar upp några till så småningom :)

Säg gjärna vad ni tycker :D


I'm back

Hej mina psychos :) Nu har jag varit en dålig bloggare , fy på mej :( Men jag blev jätteglad när jag loggade in idag och såg att ni faktiskt hänger kvar iaf :) Jag älskar er ska ni veta :) Så jag kom hem från Emmabodafestivalen i förrgår, det var jätte jätte kul, men det regnade som satan, vårt tält blev snott och jag blev nertrampad i en publik ;( Så nu hoppar jag runt på kryckor och ska fråga min kära mor om jag ska åka in till sjukhuset och rönka foten som läkarna i sjuktältet ville att jag skulle göra :(
Aja jag har tyvär inte en ända bild från festivalen och Fluffy som tog bilder tappade bort sin kamera, men men. Roligt var det iaf :) Träffade Hofosho under festivalen med, förlåt men hon var verkligen sjukt dryg ..

Bilder ifrån Kolmården ska jag iaf lägga ut och senare idag kommer en hot or not och eventuellt bilder från en fotoshoot :) Nu ska bloggen bli ordentlig igen :D


Alex och jag på tåget mot Emmaboda, vi har festivalfärgat håret, ser ut som homosexuella enhörningar ;)


RSS 2.0