Jobba, jobba, jobba

(samma bild som vanligt för jag är på jobbdatorn)
 
Hej mina psychos. Nu är jag på jobbet och ligger och väntar på att  min brukare ska vakna. Fick hoppa in och jobba ännu ett 24 timmars pass. Så fort jag kommer hem  så kommer Emilia till mig och så ska vi fixa och dona, sen är det förmarknadsfest ikväll :) Kommer bli så kul :D Och imon är det marknad och marknadsfest ;) Har hunnit med massa skoj nu dom senaste dagarna som ni ska få läsa om sen med ;) Nepp back to work för mig nu.

Puss

 

New in

 
Lovade ju att jag skulle visa vad jag köpte när jag var i Vimmerby med Kattis. Haha har haft en liten fröken som har tjatat om att jag måste blogga om det ;) Ett par valiga svarta jeggings och ett par leopardshorts. Shortsen kostade bara 49:- :O whaaaaaat ;)
 
 

Ändrade planer

 
 
 

Miiisie

Gaaah!!! Igår när jag var på zumba så stötte jag på Becka :O Har inte sett henne sen jag tog studenten, trode typ hon va död eller nått :O Alla ni som har följt min blogg tidigare vet nog vem Becka är. Vi va typ bästa kompisar innan, sen flyttade hon iväg eller nått.. jag vet faktiskt inte vart hon tog vägen.. Men idag ska vi träffas och snacka ikapp oss, sätta oss på nått fik och snacka ikapp om allt. Lär gå åt många chailattar ;) Ååååh va kul det ska bli :D
 
 

Booky time

 
Spenderar morgonen med min bok i sängen :) Mysmorgon ^^ Och jaa jag måste väll erkänna att jag har fallit för Hungerspelen. Är inne på andra boken nu och kan inte slita mig ;)
 
 

Afrodance

(Bilden är egentligen från innan vi drog på zumba men iaf ;) )
 
Ååh Afrodance va verkligen extremt roligt :D Det var avslapnande, fartfullt, roliga rörelser, sköna rytmer. Det kändes verkligen som något som passar mig ! Och sen va det jätte skönt att dansa runt barfota :) Detta är absolut något som jag kommer fortsätta med :)
Nästa vecka ska jag prova på danzy, latin moves och kanske core :) Kul att hitta nya roliga träningsätt :)
 
 

Min helg + torsdag

 
 

Myspys

Igår åkte jag och Kattis till Vimmerby, vi shoppade lite och satt och fikade och snackade ikapp massor. Kan inte förstå varför jag inte umgås mer med denna underbara människa. Btw har ni sett vilken otroligt gullig fika Kattis hade? En rosa latte ^^ Den va god men jag håller mig nog till mina chailattar ;) Köpte även lite kläder som jag ska visa er sen ;)
Puss på er mina psychos
 
 
 

inspo

Jag har blivigt helt tokkär i denna nya tränd :) Vist är det snyggt ? :D Synd bara att dom är så väldigt dyra :( Kanske går att göra en egen själv hmm... :P
 
 

2 år

 
 
 

Black and grey

 
Ååh jag vill verkligen ha alla dessa plagg :D Fy va snygga. Av någon anledning så valde jag bara ut svart-vit-gråa kläder :O hmmm.. haha ;)
 
 
 

Dagens outfit

 

This is Hultsfred 2013

 
This is Hultsfred va en underbar festival. Liten och mysig och sjukt skön stämning där alla älskade alla. Vi kom dit på tisdagen, fast att det började på fredagen så då va det lite öde. Men nästa år hoppas jag att festivalen ska vara i en vecka ;) Jag hade jättekul iaf och jag kommer lätt dra dit nästa år. Om jag ska sumera festivalen med tre ord så blir det nog pressening, kyckling och råa ägg!
 

Dirty little liar

Jag är en liten lögnare.. Jag lovade att jag skulle börja blogga ordentligt, men det har jag inte :( Mitt liv just nu har varit jobb, jobb, jobb och sova, sova, sova. Kul? Nej! Men nu ska jag rycka upp mig och blogga massa. För jag vet ju att ni inte står ut om ni inte får veta precis allt som händer i mitt liv (just kidding)
Idag är jag ledig wopwop!! Så idag ska jag träna, städa och bara chilla massa :) Ikväll ska ja sitta barnvakt åt lilla Wille. Det va sjukt längesen jag gjorde de nu så jag hoppas att det inte blir massa tårar på dagis när jag kommer istället för hans mamma :/
Aja nu ska jag fixa med roliga inlägg istället. Puss på er mina psychos.

 
 
 

RSS 2.0