Somtimes you have to stop

Oj oj oj, nu har ja haft en väldigt off vecka. Jag har knappt suttit vid datorn alls och nästan bara sovit hela veckan (?) Knäppt! Ja har varit så trött ;)Ibland måste man ha en liten paus. Men nu ska aj ta tag i mitt liv :D  Jag ska börja blogga mer, träna mer, ta tag i skolan och börja vara mer social ;) Det är ett löfte till er ;)

Börjar inte föräns 10.30 idag, men ja sitter här ändå kl. 7.00 för ja ska upp till gymmet med Julia innan skolan :D Hurtbulle på mig asså ;)

Här får ni lite bilder från veckan som gått ;)




Puss på er mina psychon


Lookalikes? :S

Jag har fått höra att jag är lik Melinda jätte många gånger nu. Ni vet Fckincrazy. Vad tycker ni?


Själv tycker jag att Melinda är tusen gånger vackrare. Jag tycker hon är jätte vacker, typ så som jag drömmer om att se ut, så jag blev jätte glad när jag fick höra att folk tyckte de :D (varning för att jag låter riktigt psychocreepy, jag är ingen läskig stalker jag lovar ;))
 http://fckingcrazy.blogg.se

Btw så är lakrits kola extremt gott :O


New in








Madde och jag i våra nya skor :)


Bildbomb

I igår va Madde och jag och handlade i västervik :) Jag tog inte alls många bilder, men här är de få jag tog :)


Madde och ja hittade vår lilla hörna i skoaffären, där vi satt och målade :)





Tvingade Madde att prova massa saker som hon inte gillade ;) So not Madde stile!  Fast detta är knappt farligt jämnfört med kycklingklänningen :O

De va en jätte myspys dag :) Bode tagit mer bilder ;)

Puss


I wanna be a bilionaire so f*cking bad



Jag har sparat och räknat som en galning och har precis kommit fram till att jag har råd att följa med till Barcelona :D Yeeeay!! Om jag lever på 500 kr från och med nu tills september! Buuuuh!!! Som ni förstår kommer de inte funka :( Jag menar hela sommaren med kanske 300 kr? Ush ja e ledsen nu :( Och jag har ont i magen för ja vågar inte berätta de för Madde för hon kanske blir sur? :O Fast de tror ja inte, men iaf :P

Bläää, fy va jag önskar att jag va jätte rik och kunde göra vad jag ville! Jag hatar pengar!


What to do?

Ska ägna min studiedag till att göra nödvändiga och väldigt tråkiga saker :( But it have to be done :(
Nu är hela rummet städat, dammat, putsat och skurat och kläderna är tvättade och disken diskad. Tyskan är gjord! Spanskan var för svår så ja behöver hjälp av Amanda så det får bli när hon kmmer hem och jogga hinner ja inte. Ska kolla lite på religonen (kommer nog inte göra hela) och sen börja läsa ;) Julias pressent kommer kanske hinnas med också :)

Let's hit the books



Idag har ja studiedag och jag ska verkligen studera :P Jag ska göra en tyska grej, en spanska grej, en religons uppsats och läsa tre böcker :O Okej, ja behöver inte läsa ut böckerna idag som tur är ;) Men för mig som läser så sakta (jag har skriv och lässvårigheter) så kommer detta bli jobbit! Men det är bara att börja ;) Som tur är så älskar ja ju böcker :) Från 5-8/9:an så läste jag hela tiden. En ny roman varje vecka asså. (Mina fingrar har tom blivit konstiga efter detta ;) Får visa de i ett annat inlägg). Men nu blir de frukost sen ska jag plugga ;)



Puss på er mina psychon


Hot topic


Mina favoriter från Hot topic :D Blir kanske att klicka hem lite när jag har pengar ;) Älskar den svarta tetris t-shirten :) <3
http://www.hottopic.com


dagens outfit


Bolero - Family Hause
Linne - gina tricot
Kjol - Fanatica
strumpbyxor - nån stans :P


Hot or not




Jag vet inte om det bara är i vår lilla by, men alla killar har börjat ha den här frisyren. Min fråga är varför? Det är inte snyggt! Backslick?! Asså att ha rakat på sidorna kan va snyggt på vissa, men inte i kombination med att luggen och resten av håret dras bakåt. Ush! Det är inte snyggt!!!!


Låt istället håret växa ut på sidorna och dra luggen framåt där den ska va! Vi gillar killar med lugg don't we? Mums :P


Sov morgon :)

Idag är de tisdag vilket inebär sovmorgon för mig :D Och sovmorgon för mig innebär smink och hår morgon ;) haha. Trotts att ja inte ska till skolan förän 10.30 så givk ja upp vid 6.45 och började fixa. JAg älskar att fixa mig :D Så idag har ja världens lösögonfransar på mig, men ja lyckas inte få de att se bra ut på nån bild eftersom jag glömt min kamera hos pappa :( Men ja ser typ ut som Michelle Phan när hon sminkade gothic lolita sminkningen (ja ja vet att alla inte är lika nördar som jag och kollar på make-up gurus på youtube;)) Dessutom har ja min nya underbara kjol på mig idag :) Känner mig som en liten docka :D


Michelle Phan


Som sagt lyckades jag inte få någon bra bild :( Ska tvinga Manda att fota mig i skolan ;)





Älska mig

Åååh jag har precis kollat på filmen Älska mig och nu mår ja fan dåligt. Den är ju så extremt hämsk tycker ja! Fy! Kom ganska mycket tårar under filmen och jag brukar aldrig gråta till filmer. Aldrig!

Filmen handlar om en 15 årig tjej som heter Alice som blir mobbad i skolan och personerna som mobbar henne är verkligen hämska! Filmen är baserad på ungdommars egna berättelser vilket gör den ännu mer hämsk.
En jobbig film att se på eftersom man blir så ledsen, men grymt värd att se!




AJ!

Igår när ja va och zumba så lyckades jag trampa snett och foten bara knäckte till! De va inte så faligt tyckte jag, men ja dansade inte mer efter det. När ja kom hem lindade mamma om foten och ja gick på foten som vanligt och så. Sen på kvällen så börja de göra jätte ont och ja kunde knappt sova inatt för att den gjorde ont :( Försökte ta mig iväg till skolan idag, men de gick helt enkelt inte. Så jag fick stanna hemma. Blä jag vet inte vad ja ska göra :(

Aja, jag får väll ta och plugga eller nått idag. Kul liv!

Puss på er mina psychon




BTW

1. Vill bara förtydliga att det jag skriver om bloggarna som vunnit veckans blogg är egna åsikter som jag fått genom att kolla igenom bloggen. Jag har inte följt dessa bloggar så jag kan ha fel uppfattning.

2. Vill även förtydliga att jag inte dricker alkohol på bilderna som las ut från festen i fredas. Det jag dricker är läsk / energidricka med lime i. Jag dricker faktist inte alkohol och har inte gjort på ett par år nu.



Veckans blogg





http://lindarebecka.blogg.se
En cool blogg om en liten tjej med puffsigt hår som skriver om mode, hår, smink och naglar, men framförallt om sig själv :) En tjej med sin egen stil. Dessutom har hon en extremt snygg blogg. Defenitivt en blogg att följa!





http://milouw.blogg.se/
En söt liten blogg om en söt liten tjej och hennes liv. Hon skriver mkt om personlig stil och är väldigt inspererande. Defenitivt en blogg att följa :)



http://hhonney.blogg.se
Denna blogg är verkligen en extremt söt och kawaii blogg. Hon bloggar om saker som är söta, japanska eller hello kitty. Samtidigt som hon blandar det med roliga inlägg med roliga youtubeklipp, eller saker från tjuvlysnat.se eller tjuvtittat.se. Alltså både en väldigt söt, men ändå rolig blogg. En blogg som man vill läsa.



Andra coola bloggar att titta på:
http://sarapara.devote.se
http://thavampyrbarn.blogg.se/
http://hhonney.blogg.se/
http://mullesnuttan.blogg.se/
http://fridaberglundsblogg.blogg.se/
http://jahlberg.blogg.se/
http://tthewarn.bloggplatsen.se/
http://trustmepeople.blogg.se/



Bildbomb

Nu kommer lite bilder från ifredas. Njut! hhaha ;)


Gulliga födelsedagsbarnet Jenny <3

Jag är visst väldigt glad :D Thuhung och Kevin me ;)

Kolla va långt hår ja fått :O

Såhär ser ja ut när någon tar bild när ja pratar ;)

Skålar med Sofia <3

Jag och födelsedagsbarnets pojkvän ;)

God morgon

God morgon mina psychon :) Nu ligger ja här i min säng och dricker en smoothie ;) Jag ska snart iväg på ett träningspass med zumba :) Och när ja kommer hem ska ja lägge upp lite bilder från i fredags och kolla på vem som ska vinna veckans blogg. De ni ;)




How to creat a zombie

Madde och ja va hemma hos Jenny i natt och firade att hon fyllt 18 :D De va extremt kul och mysigt och jätte kul att träffa alla :D Vi spelade lite spel och pratade massa :D Vi stannade nog kvar där tills kl va över tre tror ja ;) Sen skulle Madde sova hos mig, men på vägen hem hittade vi några killar som behövde hjälp att hitta till centrum så dom hjälpte vi. Sen satt vi ett tag och prata med Julia och Angelina när vi kommit hem, men kom sen på att vi skulle gå ut för att inte väcka hela huset. När vi kom hem igen satt Madde och jag vid datorn ett tag och det slutade med att vi inte släkte lampan föräns nån gång efter fem! Så trotts att vi är fina flickor som inte dricker :P så var vi världens zombies på morgonen. Ush! Men så är det när man inte är van ;) haha



Förlåt att man inte riktigt kan se va de står. Ska fixa så min blogg blir bredare asså!

Fan bild

Hahahah min allra första fanbild ;) Fast va ju inte riktigt de ;) Madde gjorde en ny header till mig :) Fin?



Bara för att Madde är söwt för hon en liten länk http://luvven.blogg.se


New in


Kjol - Fanatica
Puff pulver ;) - tradera :P
Aco acnelösning- apoteket

Har inte mkt finnar, men den e jätte bra för att ta bort smink med ;)


Tummen upp för puff pulver :D


Dagens fråga



Jackan och då menas min bikerjacka i inlägger vårkänslor har jag fått. Jag får väldigt mycket av mina kläder av en tjej jag inte riktig vet vem det är. Hon shoppar vist väldigt mycket och sen vill hon inte ha kläderna så då får jag dom :)





Frågan är ställd om inlägget Atitude och kläderna kommer ifrån
http://www.attitudeclothing.co.uk/ :)



Hoppas ni är nöjda med svaren :) Om det är något annat ni undrar så fråga bara. Har ni blogg så svarar jag där, men det hade inte dessa två ;)


häng @ Fanatika

Slutade jätte tidigt så jag följde med Becka till Fanatika där hon praoar. Jag har faktiskt aldrig varit inne där :O Jag har tänkt gå in flera ggr men aldrig blivit av. Dom har massa snygga saker där. Blev förälskad i en Marilyn Monroe klocka och en kjol som becka visade mig. Kommer nog bli några besök dit, trotts att jag lovat att ja ska spara pengar ;)
Ägaren av affären, Bhelinda, va jätte trevlig och jag, Becka och hon satt och pratade i säkert en timme ;) Trevligt att träffa Becka me. De va ett tag sen :P





http://www.fanaticashop.se/shop/ (finns inte så mkt på hemsidan men lite ;))


Ush..

Dagen började kasst :( Jag kom inte hem föräns ett igår kväll eftersom vi var i Vimmerby och packade tidningar med klassen (samla mer pengar till London resan) Och idag på morgonen försov jag mej :O Jag vaknade en halvtimme innan jag skulle gå till skolan :O Jag fick slänga på mig det första jag hittade och tvätta håret en snabbis ;) Fy dåliga startar på dagen suger.


Såhär vacker var jag när vi jobbade på tidningen inatt Haha. De är verkligen inte roligt asså :( Men man får rätt bra betalt för de så ;)


Tävling



Jag är med och tävlar på http://epicfaiil.se om att vinna en t-shirt på http://stellko.com

Denna vill ja vinna:

Diamonds


Attitude

Jag hittade massa söta kläder på attitude. Jag är så otroligt sugen på att förnya min vårgarderob, men måste ju spara till Barcelona ;) Här är iaf saker som ja skulle vilja köpa ;)







Bangla mat

Idag va en otroligt slapp dag. Allt vi gjort är att laga bangla mat ;) Vi i vår "familj" gjorde humus ;) Alla tyckte det såg jätte äkligt ut och dom som åt den tyckte det va för mycket vitlök i, men de måste ju smaka :D Sen skulle vi äta med händerna :O Det vart kladdigt, vi åt liksom ris och kycklinggryta med händerna :)







Dagens outfit and facelook


Boloero- Family House
T-shirt - Cubus
Kjol - vitage
tights - Gina tricot
skor - snott av mamma ;)


Hahah facelook, man ser nästan bara massa hår ;)

Nu ska ja springa iväg till skolan :P Puss på er my little monsters ;)


Semla utan socker är som kärlek utan kyssar





Nu är mina mysbyxor ( dom fula rosarandiga harembyxorna) på, de gröna teet är uppdrucket och The young Victoria sitter i datorn redo att playas ;) Iblad är de skönt att unna sig lite extra myspys innan man ska sova. God natt kära läsare :)




Veckans blogg



Nu kan ni tävla om att bli veckans blogg. Den som vinner kommer få en bild och en länkning på min blogg och en lång beskrivning om varför denna blogg är värd att följa och varför denna blogg blev veckans blogg.

Tävlingen går till så här:

1. Skriv en komentar att du vill vara med. (glöm inte skriva i din blogg adress)
2. Gör ett inlägg där du lägger ut bilden nedan och länka till min blogg
3. Jag kommer kolla igenom bloggarna och avgöra vilken blogg som ska bli veckans blogg.


Tävlingen avgörs 13/3




Hot or not




Dessa coolt skärda halternek bikinis :D Tycker att skärningen är extremt snygg och de ger en liten rockabilly känsla. Dessutom tkr jag att brösten ser jätte snygga ut i den ;) Folk brukar säga att man får ju så ful bränna i en sån här, men man kan ju ta av bandet på nått sett :D Riktigt snyggt tkr ja och det är något som kommer hamna i min sommargarderob :D


Den så kallade bandeau, jag kan inte förstå varför alla har dom (?) Jag tycker inte det är snyggt alls och de får brösten att se 2 storlekar mindre ut och typ "låga" eller vad man ska säga. Jag hatar verkligen allt med dom :O


och så ser det ju ofta ut såhär med när man har dom. Ser ut som att man inte har några bröst, men det lilla man har hänger utanför (?) Jag förstår verkligen inte varför så många har sånna här? Kan någon förklara det för mej snälla?

Vad tycker ni?


Vår kännslor

Idag har jag vårkänslor i hela kroppen :D Jag blir så glad av solen och allt :) Tänkt demonstrera mot vintern och ta på mig min vårjacka och convege idag :D Det kändes så himla bra och man får ett litet lyckorus i hjärtat ;) Det var tänkt att ja skulle gå på Zumba idag, men mamma hörde att ja fortfarande hostar massa så ja får inte gå :( Jag vet att man inte ska träna när man e sjuk, men ja är ju nästan frisk :O

Nu peppar ja freda för då ska ja iäg på fest hos lilla Jenny som fyllt 18 :) Det kommer bli skit kul :D

Nu har jag en liten fråga till er. Vad tycker ni är snyggast skinnjacka, biker jacka eller jeansjacka? Eller nått helt annat? Själv har ja en biker jacka, men ja gillar vissa jeansjackor me :D



Denna hade ja ida :)


Överredigerad och osminkad bild ;) men haha :P

Nu ska ja ner på gågatan med mamma och köpa semlor ;)

Puss


Lugg





Mums

Smoothies är typ de godaste som finns tkr ja och nu har ja kommit på en smart idé som gör att man blir mätt på dom också :D Havrekli! :D Så här gör ja


Havrekli och jordgubbs smoothie

1 dl jordgubbar (eller andra frysta bär eller frukt)
½ banan
1 dl vaniljyogurt
1 dl turkisk yogurt
1 msk havrekli

Tina jordgubbarna lite och mixa dom först. Mixa sen i yogurten och bananen. Rör i havreklin och mixa ;) Mums :P




tävling


brandsinfashion.com http://kandylandy.se


Story line



Haha jag tyckte det va roligt att skriva på bilden :)

Idag har jag gift mig :D haha Vi har storyline veckor i skolan och vi får en roll tilldelad oss. Alla i klassen bor i en by i Bangladesh och vi har blivit uppelade i 5 familjer. Jag heter Lilly och är 12 år ;) Och idag fick vi en uppgift där vi skulle arangera ett bröllop mellan mig och min granne ;) Det va ganska roligt faktiskt :D Efter detta så kommer några i vår klass (hoppas jag) åka till Bangladesh och bo med familjer där :)


Haha detta är jag :)


så här såg jag ut när ja skulle gifta mej :P



Detta ni ;)


RSS 2.0