Rock by Sweden

Vill ha, vill ha, vill ha !!! Smycken från Rock by Sweden. Alla är klädda med swarovski kristsller ^^ Skit fina tycker jag ;) Och inte specielt dyra. Den som köper dessa till mig är bäst !!! Jaaakooob?? (a) Åååh jag är helt kär ;)







Kill everybody!

Min katt är den skillaste i världen :D Han kan hoppa, pussas och göra give me five ;) Hur många katter kan det liksom? :D




Plugg, plugg, plugg

Jag bara pluggar och pluggar hela tiden och på min lediga tid försöker jag hinna med att mysa med Jakob. Då glöms bloggen helt enkelt bort. Det är dåligt för jag älskar ju att blogga och jag älskar ju mina läsare. Men det tar ju tid att göra bra inlägg och det hinner ja helt enkelt inte. Ska försöka hinna med att kasta in några braiga inlägg i helgen.

Så vad pågår i mitt liv?  

* Jag har inprincip flyttat in hemma hos Jakob

* Jag pluggar sönder

* Jag har bestämt att jag ska skippa min bal för att jag ska åka till Wacken istället

eehmm inte så mycket mer. Jag försöker balansera min tid mellan allt plugg, mysa med Jakob, träffa kompisar, träna och göra saker jag gillar (blogga, fixa naglar, öva på  sminkningar, festa) Men jag hinner ju inte äns raka benen. Hur lyckas alla mäniskor ?!

Aja nu ska jag springa iväg till Jakob igen så jag hinner mysa med honom innan vi ska sova. Fan kom på att jag inte ätit nått än. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!!!



Puss på er mina psychon


Awesame and fail

Jag vet att jag redan har gjort en hot or not denna veckan, men jag ju i skolan första dan på hela veckan igår och jag känner mej bara tvungen att hissa och dissa lite höstmode.





Armbågslappar
Whats up with that, liksom ?! Kommer ihåg att jag hade en tröja med det när jag var riktigt liten för att jag inte skulle nöta upp armbågarn och jag tyckte redan då att det var jättefult. Det finns inget fint med det! Det ser bara konstigt ut. Framförallt på sånna koftor som är liksom stort stickade om ni fattar. Nej! Fett fail!



Skjorta under stickade tröjor
Visst det ser väll inte så fult ut, men tycker ni inte att det passar bättre om man jobbar på ett kontor eller är trebarns mamma än när man är 18 år och går i skolan? Det tycker iaf jag! Använd skjorta eller kofta! inte både och!





Tubhalsduk
Det är ju bland det mysigaste som finns. Ååh jag bara älskar dom. Myspys


Kängor och benvärmare
Kängor är så sjuktsnyggt enligt mej och med ett par mysiga benvärmare så blir det bara ännu snyggare. Kör dock aldrig på benvärmare om du har jeans/byxor på dej. Det ser bara konstigt ut.





Sen har jag även ett mode som jag verkligen inte kan bestämma mej för om jag gillar eller inte




Skinnjacka och pälsväst ? Vad tycker vi om det?

Happy feets

Igår så började dansen igen. Äntligen! För er som inte viste det så dansade jag i ettan, men sen så flyttade vår danslärare iväg för att plugga dans så nu har jag inte dansat på ett år. Men nu är hon tillbaka :D Så igår så började Jazzdansen. Ush jag kände verkligen hur otränad jag var :( Blev sjukt anfådd av uppvärmningen :O Men om några veckor blir det nog bättre. Vi började med en koreografi som jag verkligen gillade. Och trotts att jag inte hängde med helt 100 så tycker jag att det gick bra :D Längtar redan till nästa onsdag :) Jag blir så glad av att dansa :D

Låten vi dansar till:



Har inga lektioner idag så idag ska jag plugga massa så jag inte behöver plugga imorgon. Liksom fredan, då vill man inte plugga ;) Så snart drar jag mej hem till mamma och pluggar ;)

Puss på er mina söta psychon


Sunny dreams

God morgon mina psychon :)

Just nu sitter jag hemma hos Jakob och äter cheerios utan mjölk (den va slut :() och målar naglarna. Känner mej skit trött, är nämligen förkyld, men måste ta och gå till skolan idag iaf :( Har ni tänkt på hur skönt alla som jobbar har det? Om dom är sjuka och inte kan jobba så behöver dom inte tänka på jobbet när dom är hemma, men om jag är sjuk måste jag ändå plugga och sen plugga ikapp det jag missade. Så det är bättre att gå till skolan fast att man är sjuk :(
Just nu känner jag verkligen bara att jag vill bort. Känns som att man har fastnat i samma tråkiga mönster med skola och plugg, hinna slänga i sig lite mat och sen kolla på idol eller nått annat dåligt pogram med Jakob innan man går och lägger sig. Missuppfatta inte nu. Jag trivs så extremt underbart mycket tillsammans med Jakob och han är den mysigaste, gulligaste pojkvännen i världen, men det är vardagen jag är trött på. Inatt drömde jag att Jakob och jag var på någon karibisk ö. Tänk va skönt det hade varit. Bara packa en väska och sticka iväg. Hmm.. hur mycket kostar sista minuten resor? Ääch glöm det jag är ju pankare än någonsin :(

Äsh de är bara bita ihop och göra det bästa av situationen :) Tror jag ska se till att plugga klart snabbt idag så att jag är klar tills Jakob kommer hem från jobbet så kan vi fixa ihop något gott att äta, tända lite ljus, ta en mysig promenad och bara vara mysigt nykära ^^ Haha :P

Förlåt om detta var ett otroligt tråkigt inlägg, men har hört att det fanns folk som gärna ville läsa mer om mej och såhär ser mitt liv ut just nu ;)


Utan min lilla fluffis så hade jag drabbats av tristess ;)

Puss på er mina psychon


Hot or not



Tänkte att jag skulle hissa och dissa lite höstmode ;)


Senaps gult
Uuush gillar inte alls den här färgen! Den ser så 70-tal ut och att se 70-tal ut är ingenting jag vill göra iaf. Detta måste nästan vara den fulaste färgen som finns! Håller ni inte med? Det kan omöjligt vara snygg på nån!


Röda detaljer
Röda detaljer är alltid snyggt, men jag tycker det passar extra bra på hösten ;) Det liksom får än att sticka ut och ögat dras atomatiskt till en.





Red to pink

Satt och kollade igenom bilder på mig på fb och upptäckte hur tydligt man kunde se hur mitt hår blektes under sommaren. Jag lät det ju bara helt enkelt vara under hela sommaren och då blev det så här :D



Liten och dålig bild, men men ;) Kuligt ju

Ska ta och färga mitt hår sådär jätterött snart igen :D ååh längtar :)


Dagens fråga:



(Med oss två menar hon/han mej och Jakob.) Det finns faktist inte en ända bild på oss två tsm :( Jag måste fixa det ;) Och sen lovar jag att lägga ut en :D

Puss på er mina psychon


a rainy day

Hellu mina psychon.

Just nu sitter jag i skolan och tråkar. Bode egentligen plugga (måste plugga massor nu :() Men tänkte att jag skulle vara lite duktig och blogga lite ;)

I måndags hade jag som sagt studiedag och då passade jag på att träffa fina fröken Nicole :D Vi gömde oss för regnet och satt och drack kaffe och babblade om allt och lite till. Har inte druckit kaffe sens innan jag blev staight edge (åttan någon gång) Så det var jätte mumsigt. Tror jag ska ersätta mitt extrema sockerberoende med koffeinberoend? hmm..
Iaf så var det jätte mysigt och sjukt skönt att babbla av sig om allt med någon som verkligen förstår.
Glad att jag har hittat en så underbar kompis. Hoppas bara jag kan lyckas klara av allt pluggande, vara nykär och pluttinuttig och hålla kontakten med mina kompisar. Bode ju även börja träna ordentligt också.. Hmm.. detta ska jag klara !



En bild som egentligen inte alls är från i Måndags, utan snodd från FB, men den passade ;)

Nu ska jag ha Svenska C. Ska försöka blogga lite mer idag ;)

Puss på er mina psychon



Bla,bla,bla

Hallu mina älskade små psychon.
Jag är en dålig, dålig bloggare :( Haha, men så är det när man har annat för sig hela tiden och just nu är jag hela tiden hemma hos min lilla sötis och är nykär och pluttinuttig ;) hihi ^^
Vi har äntligen sagt att vi är tillsammans nu ;) hahah. Det var på tiden! Blev presenterad som hans (oj,oj nu avslöjade jag att det var en kille och inte en tjej :O) kompis av hans mamma och det kändes lite konstigt så jag tog och pratade om det ;)

Dagens planer är:

  • Ta en buss till min far i Målilla och hämta grejer.
  • Ta en buss tillbaka till Hultsfred och dra hem till Nicole.
  • Dra  tillbaka hit och mysa.
  • Börja blogga om något intresantare.





RSS 2.0