Grillning

Igår åkte vi till Nicke, men Nicke hade låst ut sig så vi åkte till den lilla affären i Mörlunda och köpte massa kött och grejer och sen så åkte vi hem till Pontus och grillade :) Det var jätte mys ^^


Som sagt mitt hår är rosa :(


Tysken och Nicke




Pontus Vovve


Pontus


Alex


Amanda


Rodney


Mattias (tysken)


Mumsiga champinjoner med ost i :P


Haha vi köpte bananer för 53 :- Haha sen va de nästan ingen som ville ha :(


Alex och jag stod och dansade till Goo Bananas låten när vi grillade bananer ;) haha


Senare på kvällen gick jag en sväng med Madde och sen en sväng med Alex :)



Hej då bloggen nu drar jag till Kolmården, får se om jag hinner blogga lite innan jag drar iväg till Emmaboda ;)




New in

När vi va i Oskarshamn så tittade vi in i en Secondhand affär som dom har där. Och vi lyckades faktiskt hitta lite kläder :) Alex hittade tre snygga tröjor, Amanda hittade en och jag hittade en tröja och en kjol.


Dålig bild, men jag ska bli bättre. När jag kommer hem från Emmaboda ;)



Nu ska jag dra iväg till Nicke, med Rodney, Amanda, Alex och Roy.
Puss på er mina psychon.


Pinkhead

Hej mina små psychon. Nu ska jag, Amanda, Rodney, Alex och pappa åka iväg till Oskarshamn. Där ska vi köpa tält inför Emmaboda och kolla på en sofa. Blir nog att äta på Mc Donalds me ;) På vägen hem ska vi hälsa på min kära farmor :)

Idag har jag sminkat Alex inspirerat smink ;) haha Hon sminkar sig alltid vitt så jag testa lite ;)



Btw så tänker jag erkänna något. Mitt hår är jätterosa! Det ser mkt rödare ut på bild, men egentligen är det jätterosa. Visst det är inget fel på rosa hår, men jag vill ha mitt röda :(


Nu drar jag snart igen ;)

Ååh min allra gulligaste sötaste Fluffy har köpt biljetter till Emmaboda till mej :) Så på tisdag drar jag och Alex dit och förhoppningsvis kommer Fluffy på tisdagen me, annars blir det onsdagen. Kommer bli så grymt sjukt kul :D Kommer bli den första festivalen som jag ska på och tälta :)Det blir nog en upplevelse ;)Längtar iaf sjukt mkt :D

Men innan dess så ska jag och min familj åka iväg till Kolmården nu i helgen :D Jag och Oliver fick ju i julklapp att åka och leka med vargarna på Kolmården, men nu blir det ju som ni kanske förstår inte med honom jag ska göra det, utan min pappa. Så på sönda åker Pappa, jag, mina systrar och min systers pojkvänn iväg till Kolmården och vi har hyrt en stuga och kommer inte hem föräns på måndagen. Sen på Tisdagen så drar vi ju som sagt iväg. Så det kan bli lite dåligt med uppdatering nu igen :(



Tack snällaste Fluffy <3


Hot or not






Cheastpiece på tjejer
Visst denna tatueringen är skit snygg och den passar henne jättebra, men varför just där? Jag tycker verkligen inte en tjej bör tatuera sitt bröst! Jag vet inte varför egentligen, men det ser plottrigt ut, typ för mkt. Det drar uppmärksamheten från hennes vackra ansikte ju. Då finns det bättre ställen att tatuera sig på :) (Dock tycker jag killar med cheastpiece är skitsnyggt)



Sidepiece på tjejer
Jag tycker det är ett sjukt fint ställe att tatuera sig på som tjej. Det framhäver våra vackra siluetter och kurvor och sitter på ett ställe som gör att även att det är en stor tatuering så ser det inte för mkt ut. Grymt sexigt om ni frågar mej :)



Skriv vad ni tycker och om ni har ett eget förslag på veckans hot or not så skriv det i en kommentar. Håller jag med dej så kommer din hot or not komma upp på bloggen med länkning till din blogg :)


Svarar


Jag har dyslexi! Jag vet att jag brukar skriva det, men folk tror ibland att jag skämtar, men jag har diagnoserats (eller vad man nu säger) med dyslexi. Dock är det inte så farligt, men om ni tycker det så får jag väll börja använda stavningspogram innan jag lägger ut en text, tycker dock inte att mina texter kommer bli lika spontana då. Jag skriver ju som mej och jag stavar på detta sätt, om det är jobbigt att läsa så ber jag om ursäkt.




Först vill jag bara säga att jag blev jätteglad när jag läser att du gillar min blogg. Men jag har inte hört att någon annan har haft problem med detta, men är det någon som har det? Isf ska jag kolla upp vad det är.


Nej! Alex och jag är väldigt bra kompisar. Vi kan prata om allt, vi har alltid kul och jag älskar henne väldigt mycket, men inte som en partner utan som en syster :)



Finns det fler frågor ni undrar så är det bara att fråga och så svarar jag i en komentar eller så här :)




photos by the lake

Alex och jag drog till Hesjön och fotade lite. Här kommer några bilder :)


















Hultsfred '11

Som sagt var Hultsfred Festivalen underbart kul. Dock tog ingen speciellt mkt bilder, men några ska ni få kolla på ;)












Trött nu

Hej mina gulliga små psychon. Nu är jag hemma från festivalen. Ont i halsen och ushi push. Men jag har haft jätteroligt. Bästa Hultsfreds festivalen hittils :D Mer bilder och berättelser kommer sen.


Så här såg jag ut efter en hel festival ;) Hahah. Nja jag åkte runt i en kundvagn och Alex tyckte att jag skulle se död ut. Så riktigt så här farligt var det inte ;)


Alex&Alex

Just nu:







AAH!! Det ligger ett lurvigt litet blont djur brevid mig i sängen och vägrar vakna ;) HAHA. Just nu ligger jag här i min säng med Amandas dator och väntar på att Alex ska vakna. Hon e pömsig ^^ Visserligen var vi uppe till 4 igår, men iaf ;) Hon rörde på sig :O Hon lever :O AAH!!
Haha, men sen när hon vaknat ska vi pallra oss iväg till Festivalen och jag ska fixa med mitt armband. Sen får vi se vad som händer.

Puss på er mina älskade små psychon


Virus

Hej mina kära psychon. Nej jag är inte död, men tyvärr är min dator de :( Jag skulle klicka upp en bild på google och helt plötsligt försvann allt på datorn och det kom upp massa felmedelande och skit :( Hatar att viruspogrammet på min skoldata suger :(
 
Men, men nu får jag låna Amandas dator ett tag iaf :D Iförrgår skulle Amandas och mitt toga party varit, men vi blev inte så många så vi körde lite grillning och chill istället, men det blev riktigt roligt iaf :) Dock var jag trög och gick inte och la mig föräns kl 21.00 dagen där på, vilket innebar att jag hade varit vaken i 39 timmar i sträck. Så jag var lite trött ;)

Men jag får ta och rycka upp mig, för idag kommer min lilla älskling Alexandra hit :D Jag har saknat henne som bara den. Men eftersom jag är så grymt trött lär det bara bli mys och någon film typ och massa massa prat :D


Sötaste vampyr Alex


Festival outfitt


Det skulle ju kunna bli kallt under festivalen och då är detta ett bra alternativ :) Till ett par tighta jeans passar det bra med ett löst hängande linne och en scarf gör att looken blir ännu mer avslappnad. En bikerjacka är alltid snyggt enligt mig, framför allt en utsliten :) Jeansen kan visserligen vara dåliga att ha på en festival eftersom vitt lätt blir smutsigt och man kommer sitta mkt på marken, men då kan man ju bara lägga ner jackan och sitta på den ;) Dessutom tycker jag att dessa jeansen är grymt snygga :D Ett par korta gummistövlar i rött blir som pricken över i:t på denna outfitt ;)


Calming down a psycho

God morgon mina älskade psychon :)
Idag vaknade jag och var på riktigt dåligt humör :( Inte kul. Så idag så ska jag försöka hålla mig undan från folk (vilket passar mej ganska bra eftersom mina planer nog blir instälda idag, vilket iofs inte var en överaskning) Så mina planer för idag blir att ta en jättelång dusch och raka benen och använda hårinpackning och grejer. Det får mig alltid att bli glad :D och sen ligga och lyssna på min lugna lista på spotify :) Klicka på bilden för att komma till spellistan :) Nästan bara Meg and Dia låtar där dock, men det är det jag gillar att lyssna på när jag är sur eller ledsen eller trött eller ja you know ;) haha



Vad gör ni när ni är på dåligt humör? Som sagt tar jag långa duschar och lyssnar på musik, andra grejer jag gör är att äta kaksmet eller gå ut och springa :)






Myspys

Amanda och jag hade nyss filmmys i min stora säng :D Poppade popcorn och kollade på Sucker Punch. Den va överaskande dålig :( Hade förväntat mig att den skulle vara bra, men den va verkligen skit dålig. Bra tanke med filmen, bra filmad, bra musik, snygga skådespelare, men filmen var grymt tråkig :(
Har någon av er sett den och vad tyckte ni isf?
Haha nu blir det två filminlägg efter varan, men ni får stå ut ;)






Jag saknar dej

Ååh Amanda skicka precis länken till Jag saknar dej till mej. Jag måste se den! Fick tårar i ögonon av trailen bara. Ush det hämskaste som skulle kunna hända skulle vara om min älskade tvillingsyster dog :'( Jag vill läsa boken också :O Någon som har sett filmen eller läst boken?








Oavsett hur olika vi än må se ut och oavsätt om vi tycker olika ibland så kommer du alltid vara min älskade tvillingsyster och jag kommer alltid älska dej :)



Festival outfits

Nu är det massa festivalanda i luften och här i Hultsfred är dom igång och sätter upp stängsel. Man får en riktig pirrkänsla i magen, trots att jag tycker att Hultsfredfestivalen är en ganska dålig festival och ingen bra musik alls, så har jag ju faktiskt växt upp med denna festival och när det börjar närma sig känns det som om hela Hultsfred vibbrerar i väntan på alla underbara festival människor. Därför tänkte jag fylla denna väntan med lite festival outfitts. Kommer komma några lite då och då nu framöver ;)



På en festival kan man inte ha för mkt smycken och plock, detta är nästan för mkt tkr jag eftersom man lätt kommer kunna tappa hatten eller slarva bort sina glasögon, men om man inte funderar på att festa jätte mkt (som man självklart kommer göra ändå) så kan det funka :) Hatten har faktiskt ett ganska bra syfte, om det börjar regna så får man inte massa vatten i ansiktet.
Ett par shorts är utmärkt val för en festival eftersom att man ofta sitter ner på marken och då vill man inte visa sina trosor om man är fina flickor som man ska va och ett par jeans är oftast för varmt. Dessa röda är lite roligare än bara ett par  svarta eller vanliga blå med :)
Ett oversize linne är luftigt och skönt att ha på sig, men snälla inga fjortis knutar på sidorna!!!
Att ha tights på en festival som denna när man bara festar och är på campingen hela tiden går fett bort, eftersom dom kommer gå sönder. Vill man då inte ha bara ben kan knästrumpor vara ett bra och skitsnyggt alternativ, dock tycker jag att mönstrade knästrumpor r grymt fullt, men vanliga enfärgade är jättesnyggt och svarta blir inte så smutsiga som vita.
Och nu till det mest awesoma av allt: skorna! Det är gummistövlar, fast dom ser ut som converse. Awesome att ha på en lerig festival :D

Linne - Top Shop
Shorts - Top shop
Knästrumpor - Top Shop
Solglasögon - Bik Bok
Hatt - Shock
Nitbälte - Blue Fox
Skor - Brandos


Scones

Ibland så kan jag  bli så sjukt myssugen, som igår, så då tog Alex på sig förklädet och var lite huslig ;)







Det var jättemumsigt ^^ och vi kollade på film när vi åt dom, men jag hann inte se klart hela för sen kom lilla fröken Linda på besök, fast Linda och jag kollade klart på filmen sen iaf. Vi kollade på Svinalängorna, den va väll sådär enligt mig, hade hällre läst boken :)
Sen på kvällen fick Linda och jag ett ryck att dra iväg och bada i duggregnet :) Vi packade ner filt, bullar och en termos med varmt vatten och te och tog med oss fröken Amanda och drog iväg till Hulingen (för er som någon gång varit på Hultsfreds festivalen så är det sjön som är på festivalområdet) Där var det visst några som campade haha :) Det va grymt kallt i vattnet (mitt första dopp för iår faktiskt) och vi stod länge innan vi slängde oss i och sen sprang upp och värmde oss med te. Varför har vi inte badat när det varit fint väder? HAHA nee lite orginell ska man ju va ;)
Det var iaf en sjukt mysig dag :)




Hot or not



Äntligen kommer veckans hot ot not tillbaka :) haha nu ska jag sluta vara en dålig bloggare och börja blogga ordentligt :)


Oraget hår
Jag kan verkligen inte förstå hur detta har kunnat bli mordernt ?! Varför just orange? Ser ju ut som en failad blondering av rött hår eller nått? Det finns ju så många andra roliga färger att ha i håret istället för denna. Nej, för mig är det ett fett not!




Blått hår
ÅÅh jag älskar blått hår :) Det är en så vacker färg, men då ska det vara mörkblått och inte typ turkost eller nått. Jag tycker färgen blir riktigt vacker mot riktigt blek hud me :) Detta blir nog nästa hårfärg för mig, med svarta dipped ends :D



Kommentera vad ni tänker och om ni har något som ni tycker är hot och not, om jag håller med er så kommer eran hot or not komma upp på bloggen, med länkning till eran blogg :D


Collarbone piercing




Jag har verkligen börjat gilla collarbone piercingar :) Jag tycker dom är grymt coola och så framhäver dom en av de kroppsdelar jag gillar mest: nyckelbenen :D Tycker det är coolt, annorlunda och snyggt :D

Vad tycker ni?


Back from Kisa

Hej mina älskade psychon. Nu är jag hemma igen. Asså det är nästan dödsstraff på att jag varit så dålig på att blogga på senaste tiden :O Fy på mig :O Iaf så har det vart riktigt kul i Kisa :) Och vi firade lilla fröken Jolies nya lägenhet ända tills fem på morgonen när alla som var kvar (fyra personer) somnade i hennes lilla säng ;) haha det var mysigt.


Grattis miss Jolie (även mer känd som Josefine) till nya lägenheten :)


I'm going away

Vaknar av att mobilen ringer och Amanda säger "Vi kommer och hämtar dej nu"  Skrik och panik! Jag trode vi skulle åka på kvällen!! Amanda frågade om jag hade packat, men min första tanke var Jag har ju inte bloggat ;) hahah
Slängde ner lite kläder, pyjamas, tandborste, smink, klänning, klackskor och lite annat smått och gott i min shockväska, slängde på mig lite smink och fixade världens frukost och satte mig här ;)

Haha frukost och bloggandet är något jag måste göra på morgonen för att inte dagen ska vara förstörd :D

Jag ska iaf iväg till Kisa (tror ja :S) till Rodneys kompis. Han fyller år och sen har en annan kompis inflyttningsfest :) Ska sova där i natt och imorgon natt så jag kommer kanske vara lite off på bloggen. (Självklart tar jag med mig datorn ;) haha)

Jag har hört klagomål om att jag inte har gjort hot or not på några veckor, kul att ni märker det iaf :D Nee jag har helt glömt bort det faktiskt, men nästa vecka lovar jag att det ska komma upp en hot or not. Har ni själva några förslag på hot or not får ni självklart skriva dem och om jag håller med lägger jag ut det och du får en länk ;)

Men nu ska jag äta upp min mumsiga frukost och lyssna på And one, Eyes set to kill och Pantera Hahah har jag blandad musiksmak eller?


Mumsig frukost ;)
Filmjölk med färska jordgubbar, ett äpple, en banan, pumpakärnor och linfrön :) Yummy :P






RSS 2.0