God morgon

Hellu mina små psychos. Blev inte mycket bloggande igår för jag fick hoppa in och jobba 6 timmar extra. Och idag på min enda lediga dag blir det tre timmars jobb också. Man ska inte klaga det blir ju pengar tillsist ;) Förutom den lilla korta stunden jobb idag så ska jag hinna med att packa min Emmaboda-väska och fixa allt småfix innan vi åker iväg ;)
 
Bjuder på en fin liten bild från Hultsfred för att jag vet att ni vill se den ;)

 
 

Kanejn

 
Ååh jag är så peppad på Emmabodafestialen!!! Nu är det mindre än en vecka kvar. Jakob och Pontus är iväg och köper tält idag. Massa musik, festivalmat, neonfärger, kojan, oljebrottning. Ååh va jag ser fram emot det. Den bästa veckan på året !
 

Hard work, work

 
Hua, har en fullspäckad jobbvecka denna veckan. Är bara ledig på fredag, annars jobbar jag varje dag denna veckan. Jag har ju fått ett jobb som sommarvikarie på ett ålderdomshem här i Hultsfred och jag trivs som bara den. Blir att skriva in sig i bemanningen efter att vikariatet är slut så jag kan fortsätta jobbas innom vården (och spara pengar till makeupatrist utbildningen :P ) Men idag är jag ledig fram till 4 iaf ;)

Puss på er mina psychos <3
 
 

Vill ha!

 
Omg så otroligt snyggt :O Om jag hade pengar asså då ni, då hade jag lätt köppt allt detta på en sickund ;) Jag verkligen älskar den lilla bengrejen med hjärtat på, måste skaffa mig en sån!!
 
Skjorts: Omen eye  Bustier: runwaydreamz   Skjorta: Carlings   Bengrejen: creepyyeha   Solglasögon: Lindex  Diadem: lockshop wigs   Skor: nastygal   läppstift: makeup store  Strumpor: glömde bort (döda mig inte)
 

OMG!!!

Hellu mina psychos! Har märkt att det fortfarande är massa folk som klickar in på denna bloggen så jag bestämde mig för att byta tilbaka till denna igen :) Och nu har jag bestämt mig för att börja blogga hardcore igen ;) Så jag hoppas att ni vill läsa lite om mig igen ;D Så det kommer massa fina inlägg innom snar framtid ;)

 
 

RSS 2.0