Städa

Förlåt för att ja har varit så tråkig och inte bloggat ida, men har städat hela mitt rum :O De behövdes, mina kläder låg över hela golvet ;) Man ser dom ju inte om dom ligger i garderoben och då vet man ju inte var "just den där tröjan ja tänkte ha ida" är. Men nu ligger dom där inne iaf så allt e fint tills Oliver kommer imorgon. Har tom vart duktig och tvättat kläder och sängkläder ;)
Nu ska ja göra klart Småföretagande grejen som ska in imon.





Skoljoggen

Hej bloggen.

Känner mej trött och inte alls på humör för att blogga egentligen. Helst av allt vill ja bara prata med Oliver, men han är och firar att han tagit körkortet med sina lumpenkompisar.
Kom precis hem ifrån möte med rödakorset. Det va roligt idag :). Anmälde mej att följa med som sjukvårdarpraktikant på ishockeyn i Vimmerby den 27. Kan bli kul, fast förra gången ja va där hände ingenting. De är faktist jätteroligt att vara förstahjälpare när man är på roliga uppdrag och man lär sig så himla mycket.


Faktiskt jag på bilden ;) (Hultsfredfestivalen 10)


Idag i skolan va det skoljoggen. Madde och ja gick och de va jobbit för de va kallt först sen varmt sen kallt, usha. Tyckte synd om stackars Madde som både va jätte sjuk och har astma, så hon hade svårt att andas. Men de va jätte kul att se henne äntligen igen min lilla söting:)


Madde va jätte söt på bilden men ja vet att hon skulle slå ihjäl mej om ja la ut den så hon blev blurrad ;)


Nepp nu ska ja se om jag kan få nån läxa gord innan jag måste sova.

God natt bloggen


Grattis

Ett jätte stort grattis till min älskade pojkvän som har tagit sitt militära CE körkort idag :) Jag är så stolt över honom :) Men de är verkligen jobbit att ha honom så långt bort hela tiden. Som tur är så kommer han hit i heljen :D


Oliver har inget hår XD


Mys Pys

Sitter i soffan med filt över mej, datan i knät och en kopp te brevid mej och kollar på the wedding date :) Jätte mysigt. Funderar även på att ta en bit äppelkaka med vaniljsås men vet inte om man borde vara nyttig ist. Iaf så klickar ja runt lite överallt och hittade två klänningar ja verkligen vill ha. En vardagsklänning och en festklänning. Jätte fina, från Melba.





Matte ?!

Ja trodde matte skulle vara siffror men sitter med min matte läxa nu och fattar ingenting :S x, y, k, f och m ?! Uch va jobbit de e :/



Jag äger på paint XD



Halloween costume

Om bara lite mer än en månad är det en av årets bästa högtider : Halloween!!!
Jag ska på två halloween fester som det ser ut nu (kan alltid hoppas på fler) och jag älskar att planera inför vad jag ska ha på mej. Har redan bestämt att på den ena halloween festen (som jag ordnar btw) ska ja va häxa, med svart klänning med tyllkjol, svarta döskalle klackskor, häxhatt och mkt grön och svart smink med svarta läppar.
Men jag hade inte bestämt mej för min andra halloween outfit föräns nu. Det kommer bli en phycho docka/zombie costume :> Hur de kommer se ut får ni vänta och se ;)





Shock

Gick till skolan vid 8 och upptäckte att jag inte skulle ha någon spanska :( Skulle kunna sova en hel timme till :/
Så nu har ja suttit nån timme och klickat runt på shock och detta vill ja ha :D






God natt

Hej bloggen :)
Kom nyss hem från Simon. Va jätte länge sen ja träffa honom så de va skit kul att få snacka med honom igen, tyvärr va ja ju tvungen att dra ganska tidigt för ja ska upp så tidigt imon. Blev även bjuden på nån halloween fest som vist ska va i Hultsfred :) Lovade Simon att fylla på mobilen så får väll göra de snart.


Simon. Tattad från simons helgon


Nu blir de att sova snart. Dricker ett nytt te från Friggs, Kvällsro, de e skit gott. Och dricker ur min älsklingskopp ;) . Ska snart stänga på min sovafilm som ja alltid kollar på när ja ska sova. Upp kl sex imon :(

God natt bloggisar







Pluggis

Någon som är frivillig att göra mina läxor? Har ett berg av läxor att göra :( Är inte så pigg än men kan prata. Måste till skolan imon trotts att ja e sjuk för kan inte missa skolan. Tur att mamma köpt strepsils till mej :)
Nepp de är nog bäst att sätta igån med läxorna. Först på schemat blir min största favorit (eller inte) Matte :/





Sjuk :/

Uch snart kommer ja inte kunna prata, fy va ont de gör.
Idag har jag skrubbat, skurat, putsat, torkat och mkt mer :) Nu ser hela huset jätte fint ut :) Är stolt över min kära far som va jätte sjuk idag men ändå skulle vara med och städa ;)
Nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på Speedway GP.
Mamma bjöd mej på äppelkaka med vaniljsås c(: Mums mums
Ska snart sova, mår inte bra och är jätte trött.
God natt bloggisar :*


Fredagsmyyyyys

Igår hann jag inte blogga för hade fredagsmys med mina gull-systrar. Taco och idol :D. Tänkte att ja skulle kolla på idol så ja kunde blogga om vem som e min favorit, men som vanligt somnade ja i soffan. Men han se att Sanne som ja gillade åkte ut :(
Nu ska ja snart iväg hem till pappa, farmor kommer så ska vi ha höststädning, hänga upp nya gardiner och sånt skit :/ fast kan ju bli kul :P




God morgon :)

God morgon god morgon alla bloggisar :)

Kl är bara 8 och sitter redan i skolan. Börjar bli lite orolig för har varken sett läraren eller någon som ska läsa spanska med mej :O Fast nu hörde ja henne :D och hörde henne hälsa på Abdi som läser med mej ;)
Skulle haft massa läxor gjorda nu men har inte gjort dom :( blir att plugga hela heljen :(

Matte 2 kapitel
Spanska andra kapitlet text och övningsbok
Plugga inför geografi provet
Småföretagande
Företagsekonomi
Svenska
Tyska

Fy asså, gillar inte att plugga. Men ikväll är de idol :) Vem är er favorit?

Bjuder på en bild me ;)





Spelnig på klubben

Va precis på spelning på klubben. Mycket roligt :D. Becka, Julia och Lina va me :) Jätte roligt att umgås med Becka nu igen, va så länge sen nu. Kul att se allt roligt gyrofolk me :)
Ja va lite taskig mot Becka kanske men de får hon ta ;)


Hade bara mobilen så dåliga bilder :/


Fegis Becka ;D mohihihih



Förlåt för att ja skriver så korta inlägg. Ska bettre mej ;)

Spanska och blåbärs te

Nej nu är de dax att gå och lägga sej. Trotts att ja e sjuk kan ja inte missa skolan imon för de är sista geografi lektionen innan provet :/ Så imon måste ja upp vi 6, för börjar kl 8 :(
Har suttit och druckit mitt allra godaste favorit te. Friggs Blåbär, helt utan koffein :D
Sitter även och gör min spanska, ska skriva en uppsats om Jennifer Lopez och Madde är jätte snäll och hjälper mej :D
Juste kolla Maddes blogg som hon skaffa idag. Den är jätte gullig:
http://Luvven.blogg.se

God natt bloggen


 






Tack Beckus

Vill bara säga tack till Becka som fixat hela min blogg till mej. Skulle inte klara mej utan dej ;) Tack sötisen.

Kolla hennes fina blogg me:
http://lindarebecka.blogg.se






Sjuk :/

Hej bloggen!
Ida mår ja inte alls bra, ont i halsen som satan :( Har bara luggit i sängen med datan hela dan och tråkat. Men ni som känner mej vet att jag inte kan ha tråkigt ;) Så vad har lilla Alex hittat på nu då?

Vodo docka XD





Sally fick hon heta :) haha


Nu ska ja snart ta och göra spanska läxa. Puss på er :*




IKEA

Hej bloggen!
Igår hade vi studiedag och trots min sjuklighet så följde ja med Madde till IKEA i Kalmar. Vi gick runt där hela dan och töntade oss, sen kollade vi på lite kläder, men fattig som jag är så blev de inget köpt :(


IKEA spegel


Madde gillar stolen


Mat på IKEA är både gott och billigt. Alex gillar :)




Herre guuuud

Tänk att världens otekniskaste person har skaffat blogg :D, fattar fortfarande ingenting, men becka hjälper mej :> Snart ska ja fatta hur man gör :P



RSS 2.0