Hemmafru del 2

Eftersom jag ändå var inne på det spåret i förrainlägget tänkte jag visa er hur "roligt" det är att vara en glamorös hemmafru ;)Det är inte direkt som man ser i TV med välgörenhetsgalor och shopping hahah ;)


Hemmafru

God morgon mina psychon :)
På senaste tiden har jag hört många komentarer om att jag bor gratis hemma hos Jakob. Jag har fått höra att jag är lat som inte jobbar och betalar hyra eller att det är sexistiskt att Jakob ska jobba medan jag är hemma och städar, diskar och lagar mat.
För det första, ja jag är nog lite lat. Jag ville inte ta ett jobb innom vården och det var de ända sommar jobben som fanns. Så visst jag kan ta att jag är lat. Men det är inte som att jag kräver av Jakob att han ska betala allt och att jag ska få bo här gratis. Jag har sagt till honom flera gånger att om han inte vill att jag ska bo här gratis så kan jag flytta tillbaka till mina föräldrar, men han vill ha mig här ;)
Sen är det inte bara så att jag sitter hemma och inte gör något förutom att slappa. Jag städar, diskar, tvättar och lagar mat. Hade man betalat en hushållerska så hade det vart betydligt dyrare än halva hyran ;)
Är detta sexistiskt? Kanske, men Jakob hjälper också till här hemma, han hjälper till med maten och diskar efter middagen och båda vet att hade det varit så att jag hade haft ett jobb och inte Jakob så hade han fått ta hand  om allt hemma.
Det är inte så att jag planerar att leka hemmafru hela livet direkt. Till hösten ska jag börja plugga och då får vi se hur det blir.
Egentligen har ingen med detta att göra, men jag känner att jag behövde få det ur mig.
Jakob och jag har ett underbart förhållande och jag har aldrig varit så lycklig i mitt liv :D
crucify

Det verkar som ett nytt mode med kors på alla möjliga sätt har blivigt populärt. Visst det är snyggt och det ser bra ut, men är det någon som tänker på vad det symboliserar? Jag skulle aldrig ta på mig ett klädersplagg eller ett smycke med kors. Varför? Jag är inte kristen! Ett kors symboliserar kristendom och visst det är en jättefin symbol att ha på sig på alla möjliga sätt, om man är kristen. Att gå runt med kors på kläderna bara för att det är modernt och sen säga att man absolut inte tror på gud eller jesus tycker jag är fel!Kan Dee har börjat sälja toppar med upp och ner vända kors! Och brainwashed:a tjejer som bara måste följa mode köper dom och har på sig dom helt utan att veta vad det symboliserar! Självklart får du ha en sån tröja om du står för allt vad satanism innebär, men om du bara ska ha tröjan för att vara cool så är du ju bara dum! Jag menar ett up och nervänt kors är ju ändå en ganska laddad symbol.Jag säger inte att jag är mot någon religon eller någons åsikter, jag säger bara att om du ska ha en tröja med kors så stå för vad det symboliserar. Jag menar vad kommer komma härnäst? Hakkors?


Concrete jungle

 
Gå in och rösta på min väska "Concrete Jungle". Jag tycker den är skitsnygg och om ni tycker det så kan ni rösta på den och sen så kan den bli producerad och såld på Nelly.se :D Klicka på bilden för att rösta!


God morgon

Godmorgon alla sötnosar :)

Nu har jag varit sjuk i nästan en månad och har inte varit jättepeppad på att blogga :( Men nu börjar det bli bättre och jag ska försöka bli bättre på bloggandet med :)

Som ni har sett så har jag tagit studenten och som några av er säkert kunde lista ut har jag även varit på hultsfredsfestivalen :D Det kommer att komma bilder ifrån båda ;)

Just nu sitter jag och väntar på att min lilla Alex ska komma hit. Hon har bott här nu under festivalen, men idag ska hon åka hem :( Kommer sakna min lilla plutt <3

Övriga planer för idag är ganska tunna, men nått vill jag hitta på för jag är sjukt uttråkad ;/ haha
Puss på er mina psychon


How to..

Att ha på överkroppen:

Vad man har för tröja på sig spelar egentligen igen roll alls ;) Du kan ha vilken top du vill. Jag rekomenderar en lite lösare tröja dock, för det är bekvämare :) Det viktiga är vad du har under! När man hoppar omkring i publiken, springer omkring på campingen eller är full så kan tröjan man har på sig åka lite hit och dit och man vill ju inte visa hela BH:n för hela festivalen. En bra bandue-bh funkar då asbra! Man kan ha vilken tröja som helst utan att behöva tänka på det. Men min favorit är en bikinitop. Den fyller samma funktion, man behöver inte tänka på hur tröjan sitter och så. Sen dessutom om det skulle regna (som det ju alltid gör på festivaler) kan man bara kasta av sig tröjan och gå runt i bikini. Eller om det skulle vara jättevarmt kan man också ta av sig tröjan och sola lite (det kan man ju visserligen i en bandue-bh också)
En jacka kan va asjobbigt att bära med sig, tung och jobbig, så då rekomenderar jag en tjockare tröja, helst med dragkedja eftersom det är lättare att knäppa än knappar om man druckit lite.
Att ha på benen:

Ha inte kjol på dej! oavsett hur snygg din lilla kjol du tänkt att ha på dig så glöm den. Du kommer att sitta massa nere på marken och du vill inte flasha dina trosor för alla. Shorts eller byxor är det som gäller! Om du nu inte har en riktigt lång kjol. Jag föredrar shorts (big suprise, har ju alltid shorts på mig) Jag tycker att det är smidigast ;)
Har man shorts på sig och gummistövlar bör man ha något mer på benen! Om man inte har det kan man få riktigt hämska skavsår av stövlarna på benen och tust me det vill man verkligen inte ha. Ett par tights, knästrumpor eller stayups är alltså ett måste om man har shorts och gummistövlar. Jag skulle dock rekomendera att inte ha tights. Det är lättare med stayups eller knästrumpor när man ska springa på toaletten och så när det är mörkt eller man är lite drucken. Stayups är nog det smidigaste eftersom dom sitter där dom ska och inte åker ner. Köp ett par billiga på typ ica eller konsum så gör det inget om dom går sönder ;)
Skor:

Om det inte kommer regna så skippa stövlarna!
Dom är asjobbiga att bära med sig, tar plats och är tunga! Då går det asbra med ett par tygskor. Annars är ett par kängor också riktigt bra, men dom kan bli grymt varma om det är soligt. Men oftast regnar det ju nästan alltid på festivaler och då måste man ha gummistövlar! Det blir sjukt lerigt om det regnar.
Ha inte på dej:

Massa smycken! Du kommer att tappa dom, fastna i något eller så är dom bara ivägen!
En hatt eller mössa! du kommer att tappa den!
Högklackade skor! Ganska obvious, men kan behövas sägas. Marken kommer inte vara plan och du kommer att få skitont i fötterna!
Ömtåliga kläder eller kläder som du verkligen gillar. Det är stor risk att dom går sönder, blir så leriga att dom inte går att tvätta eller försvinner!

Jag tror det var det viktigaste ;) Kom ihåg, det är ingen modeshow du ska på! Det är viktigare att du har kul, än att du är snygg!


StudentFör vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenteeen!!!!!! Fy fan va vi är bra!!!!!


Striped


Har blivit lite förälskad i svart-vitt bredrandigt :) Jag tycker det är jättesnyggt och det drar ju verkligen ögonen till sig. Jag verkligen älskar shortsen. Måste skaffa mig ett par sånna alltså ;)

Vad tycker ni? Hiss eller diss?


RSS 2.0