Mina barn

Gaaahh... det va hur länge sen som helst jag bloggade ?! Helt sukt, trode inte de va så länge sen :O Jag har jobbat som en liten gnu och faktiskt försökt att bara ta det lugnt i mellanåt också ;) Jag har hunnit fika med massa komisar och bland annat ätit tårta med mina små barn. Ni kanske inte viste det men jag och Jakob har två adotivbarn som vi tar hand om ;) haha Pontus och Alice. Dom kommer hit och äter mat och Potus brukar bo här typ varranan helg hahah ;)
Söta är dom iaf :)
 
 

Drömmen som ska bli sann!

 
 


Ååh nu har jag äntligen hittat den perfekta utbildningen för mig. Har varit så svårt att välja, ska jag välja en maskör utbildning eller en makeup-artist utbildning, ska jag välja en som erbjuder mycket eller en som har bra kontakter, ska jag välja en som är billig eller en som har riktigt bra kvallité. Och så bara av en slump så hittade jag Art of makeup school. Den är ganska billig, men har riktigt bra kvallité, den erbjuder mycker bra moment och har bra kontakter och viktigast av allt den kombinerar maskör och makeup artist utbildningarna!!! Jag kommer både få lära mig att sminka till bröllop, göra fransförlägningar, fixa naglar, göra håruppsättningar och allt sånt som tillhör beauty-makeup, samtidigt som jag även kommer få hålla på med specialeffekter F/X smink, liksom avskärda halsar, flinthättor, föråldrings makeup m.m och proteser och mask gjutning, verkligen face of stile (för er som sett de)
Ååh känns verkligen som en perfekt utbildning för mig !!! Men vist det kostar en del.. typ 70 000 ... Man jag ska spara som en liten hamster på mina pengar så ska jag lyckas få ihop pengana! Det ska gå! Detta är min stora dröm och jag ska inte låta den bara få vara.
Sååå om alla läsare jag har på en dag (typ 50) ger mig 1400 kr var så har vi ju löst det hela! :D hahah

Bara för att ni har orkat läsa allt detta (eller skrollat förbi det) så bjuder jag på lite bilder som jag har sminkat på :)
 
  
 
 
 
 
 

Sooon

Snart är det halloween gott folk !! Ååh vad jag längtar. Jag och min syster har fixat så vi ska hyra lokal och ha en stor halloweenfest. Temat är "Nightmare at Storyland - Happily ever after gone bad" Skitroligt tema tycker jag :D Detta är vad jag ska köpa in till halloween. Kan ni gissa vad jag ska vara ?
 
 

Marknads helg

 
Gaah va roligt jag har haft i helgen!! Emilia kom upp till mig och vi började helgen med förfest hos mig. Vi blandade massa roliga drinkar och hade jättekuligt. Sen drog vi iväg på förmarknads fest. Dansade som galningar och hade roligt. Drog hem kl 3 i regnet, duschade, drack te och kollade på Aladin. Mys ^^.
Dagen efter gick vi på marknaden. Vi va trötta som bara den, men bestämde oss för att åka karuseller. Herregud säger jag bara! Karusellerna är läskigare än vad jag kommer ihåg att dom va när jag var liten. Jag och Emilia skrek som små tjejer ;) Vi köpte lite godis och sen gick vi hem och sov, för på kvällen var det marknadsfest!! Festade med massa roliga kompisar, dansade och skojade. Vi hamnade på efterfest och tillslut var det bara jag, Emilia och Linda kvar. Vi dansade som gaaalningar hela natten, sen fick vi för oss att gå och bada. Men när vi kom fram kom vi på att det va kallt.. så vi badade inte :P Dagen efter hade vi massa bakismys och åt massa god bakismat. Skit kulig helg helt enkelt. Om du orkade läsa allt detta är du grym och ska få en kaka :D
 
 

Inspo

 

Making money

Hej mina små psychos. Jag är jättetrött och fryser :( Hade bara velat ligga i sängen och sova idag, men måste städa efter festen vi hade här i helgen och sen ska jag iväg och jobba hela kvällen och hela natten. Börjar 15 och slutar 7. Money, money, money!! Sparkontot till utbildningen växer sakta, sakta..

Puss på er
 
 

Becka :D

Ååh hade det jättekul och träffade Becka i torsdags. Som jag sa har vi inte setts på över ett år och inte snackat eller någonting. Så vi babblade på om allt och ingenting. Åt på Kinan tog en fika och babblade. Ååh vad jag har saknat min lilla Beckis. Det är så skönt att ha en kompis med samma stil och som förstår en ;) Nu är hon tillbaks i Norrköping igen :/ Men vi måste måste måste ses igen ! Vet att ni på bloggen också har saknat henne för ni har frågat vart hon tagit vägen ;) haha. Men som sagt vi ska försöka träffas mer :)
 

Kalmar

Jag hade en asmysig dag i Kalmar med Emilia, vi åt så vi sprack på kinabuffé, handlade massa fina kläder och skor (eller jag iaf) och låg och dog i soffan på B&J :D En allmänt awesome dag :)
 
 

RSS 2.0