How to..

Att ha på överkroppen:

Vad man har för tröja på sig spelar egentligen igen roll alls ;) Du kan ha vilken top du vill. Jag rekomenderar en lite lösare tröja dock, för det är bekvämare :) Det viktiga är vad du har under! När man hoppar omkring i publiken, springer omkring på campingen eller är full så kan tröjan man har på sig åka lite hit och dit och man vill ju inte visa hela BH:n för hela festivalen. En bra bandue-bh funkar då asbra! Man kan ha vilken tröja som helst utan att behöva tänka på det. Men min favorit är en bikinitop. Den fyller samma funktion, man behöver inte tänka på hur tröjan sitter och så. Sen dessutom om det skulle regna (som det ju alltid gör på festivaler) kan man bara kasta av sig tröjan och gå runt i bikini. Eller om det skulle vara jättevarmt kan man också ta av sig tröjan och sola lite (det kan man ju visserligen i en bandue-bh också)
En jacka kan va asjobbigt att bära med sig, tung och jobbig, så då rekomenderar jag en tjockare tröja, helst med dragkedja eftersom det är lättare att knäppa än knappar om man druckit lite.
Att ha på benen:

Ha inte kjol på dej! oavsett hur snygg din lilla kjol du tänkt att ha på dig så glöm den. Du kommer att sitta massa nere på marken och du vill inte flasha dina trosor för alla. Shorts eller byxor är det som gäller! Om du nu inte har en riktigt lång kjol. Jag föredrar shorts (big suprise, har ju alltid shorts på mig) Jag tycker att det är smidigast ;)
Har man shorts på sig och gummistövlar bör man ha något mer på benen! Om man inte har det kan man få riktigt hämska skavsår av stövlarna på benen och tust me det vill man verkligen inte ha. Ett par tights, knästrumpor eller stayups är alltså ett måste om man har shorts och gummistövlar. Jag skulle dock rekomendera att inte ha tights. Det är lättare med stayups eller knästrumpor när man ska springa på toaletten och så när det är mörkt eller man är lite drucken. Stayups är nog det smidigaste eftersom dom sitter där dom ska och inte åker ner. Köp ett par billiga på typ ica eller konsum så gör det inget om dom går sönder ;)
Skor:

Om det inte kommer regna så skippa stövlarna!
Dom är asjobbiga att bära med sig, tar plats och är tunga! Då går det asbra med ett par tygskor. Annars är ett par kängor också riktigt bra, men dom kan bli grymt varma om det är soligt. Men oftast regnar det ju nästan alltid på festivaler och då måste man ha gummistövlar! Det blir sjukt lerigt om det regnar.
Ha inte på dej:

Massa smycken! Du kommer att tappa dom, fastna i något eller så är dom bara ivägen!
En hatt eller mössa! du kommer att tappa den!
Högklackade skor! Ganska obvious, men kan behövas sägas. Marken kommer inte vara plan och du kommer att få skitont i fötterna!
Ömtåliga kläder eller kläder som du verkligen gillar. Det är stor risk att dom går sönder, blir så leriga att dom inte går att tvätta eller försvinner!

Jag tror det var det viktigaste ;) Kom ihåg, det är ingen modeshow du ska på! Det är viktigare att du har kul, än att du är snygg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0