Festival outfits

Nu är det massa festivalanda i luften och här i Hultsfred är dom igång och sätter upp stängsel. Man får en riktig pirrkänsla i magen, trots att jag tycker att Hultsfredfestivalen är en ganska dålig festival och ingen bra musik alls, så har jag ju faktiskt växt upp med denna festival och när det börjar närma sig känns det som om hela Hultsfred vibbrerar i väntan på alla underbara festival människor. Därför tänkte jag fylla denna väntan med lite festival outfitts. Kommer komma några lite då och då nu framöver ;)



På en festival kan man inte ha för mkt smycken och plock, detta är nästan för mkt tkr jag eftersom man lätt kommer kunna tappa hatten eller slarva bort sina glasögon, men om man inte funderar på att festa jätte mkt (som man självklart kommer göra ändå) så kan det funka :) Hatten har faktiskt ett ganska bra syfte, om det börjar regna så får man inte massa vatten i ansiktet.
Ett par shorts är utmärkt val för en festival eftersom att man ofta sitter ner på marken och då vill man inte visa sina trosor om man är fina flickor som man ska va och ett par jeans är oftast för varmt. Dessa röda är lite roligare än bara ett par  svarta eller vanliga blå med :)
Ett oversize linne är luftigt och skönt att ha på sig, men snälla inga fjortis knutar på sidorna!!!
Att ha tights på en festival som denna när man bara festar och är på campingen hela tiden går fett bort, eftersom dom kommer gå sönder. Vill man då inte ha bara ben kan knästrumpor vara ett bra och skitsnyggt alternativ, dock tycker jag att mönstrade knästrumpor r grymt fullt, men vanliga enfärgade är jättesnyggt och svarta blir inte så smutsiga som vita.
Och nu till det mest awesoma av allt: skorna! Det är gummistövlar, fast dom ser ut som converse. Awesome att ha på en lerig festival :D

Linne - Top Shop
Shorts - Top shop
Knästrumpor - Top Shop
Solglasögon - Bik Bok
Hatt - Shock
Nitbälte - Blue Fox
Skor - Brandos


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0