Alex&Alex

Just nu:







AAH!! Det ligger ett lurvigt litet blont djur brevid mig i sängen och vägrar vakna ;) HAHA. Just nu ligger jag här i min säng med Amandas dator och väntar på att Alex ska vakna. Hon e pömsig ^^ Visserligen var vi uppe till 4 igår, men iaf ;) Hon rörde på sig :O Hon lever :O AAH!!
Haha, men sen när hon vaknat ska vi pallra oss iväg till Festivalen och jag ska fixa med mitt armband. Sen får vi se vad som händer.

Puss på er mina älskade små psychon


Kommentarer
Postat av: MulleSnuttan

pömsig

• uttal: 'pöm,sig

1. (vardagligt, barnspråk) sömnig

Etymologi

Pömsig är barnspråk för sömnig. Ordet fick allmän spridning på 1960-talet, men kan vara äldre än så.

Övrigt

En betydelse som ibland hävdas för pömsig är "trött efter sex" eller "sexuellt utmattad". Detta brukar då också sägas vara den "egentliga" betydelsen, och inte sällan brukar det då påstås - helt felaktigt - att detta skulle bekräftas av Svenska Akademiens Ordlista (SAOL). Det är rätt sällan som ordet faktiskt används i denna mening utanför diskussioner om ordets betydelse, även om det går att hitta enstaka exempel på sådan användning. Det tycks inte gå att finna något stöd för att betydelsen "trött efter sex" skulle vara mer ursprunglig än betydelsen "sömnig".

__________________



Bara ifall du inte visste... det kan tolkas hur man vill när ni två tjejer befinner i samma säng... under samma täcke... ;)

Puss från hon på våningen under ;)

2011-07-12 @ 13:55:18
URL: http://mullesnuttan.blogspot.com
Postat av: melinda

sv: tacktack!! :D

2011-07-12 @ 18:01:53
URL: http://fckingcrazy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0