Dandelionfield

Ååh jag vill så sjukt gärna tatuera mej :D Ska spara massa pengar nu och fixa. Vill ha en maskros på axlen och någonstans runt den vill jag ha en text där det stå "be free" och så vill jag ha en döskalle på höften som ska hänga ihop med en rosranka som ska gå upp hela vägen till bröset ;) Blir nog maskrosen först ;) Ååh längtar :DFöresen har ni tänkt på att maskros är ett så fult ord? Jag tycker maskroser är jättevackra :) När jag tänker på maskroser så tänker jag på ängen som vi har mittimot min pappas hus och hur den när vi var små alltid var helt gul och sen en dag när man vaknade så var hela ängen vit och jag och mina systrar sprang runt och blåste på fröna:D Lycka!
Gillar mer det engelska ordet dandelion. Jag tycker det gör den mer rättvisa :)


Redheads have more fun

Hellu mina små psychon :D
Här sitter jag och dricker hallonsoda ;)
Let's be happy

Ush har varit på jätte dåligt humör idag :( Vad gör man då?


Rå korv, Nemi serier och The devil wears prada ;D


FailBurlesqueVi ska dansa burlesque :D Sjulkt rolig att dansa till :D Vi ska dansa på stolar ;) Riktigt jobbig och intensiv dans, men som sagt jättekul :) Får ta några roliga bilder på när jag dansar detta sen så ska ni få se ;)Har ni sett att jag har en ny kategori? ;)


Bilder

Här får ni några smakprov från fotningen jag hade ;)Även jag lekte lite modell ;) HAHA
Photoshot

Igår ordnade jag ihop en liten höstfotning :D Jag sminkade alla och sen så fottade vi i flera timmar ;) Dock så har jag inte bilderna på min dator med det ska jag ornda. Till dess får ni nöja er med en smygbild ;)Tips mot höstdeppet

Godmorgon mina psychon :)
Ush kl. är bara 07.10 :( Men jag ska nog ta och springa iväg till skolan iaf. Har dock bara tyska och bild och formgivning idag :D Sen ska jag åka hem till min pappa och fira hans födelsedag :)

Förövrigt har jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv nu! Ska inte sitta och höstdeppa! Jag ska börja blogga på riktigt, träffa kompisar, plugga ordentligt och träna. Och framförallt göra saker jag tycker är kul!

Därför tänkte jag skriva ut mina tipps för att inte bli höstdeppig:
  • Ta hand om dej själv! Gå upp tidigare på morgonen så du hinner ta en lång dusch eller fixa iordning smink och hår ordentligt.
  • Tänd ljus och läs en bra bok. Sjukt mysigt och så kan man drömma sig bort.
  • Umgås med kompisar, även om du känner dej deppig och att du inte orkar så kommer du inte känna det sen.
  • Forusera på det du gillar (för mej är det blogga, smink, kläder, musik, kompisar och mysa med Jakob)
  • Om du har massa plugg (som ja) så planera upp plugget och plugga inte efter ett visst klockslag, typ 20 eller 21. Ta istället kvällen till att göra saker du gillar.

Hade kunnat skriva mer, men nu måsta jag springa iväg till skolan.
Puss på er mina psychonMarchin on
Nya dansskor :D Whii :) Sjukt braiga och fatta att man känner sig lite profsigare med ordentliga dansskor ;) Igår va vi inte många alls på dansen, men det gick skit bra. Vi dansade jätte bra på både vår gammla koreografi (Inna - 10 minutes) och vår nya koreografi. Jag älskade verkligen den låten Tess hade valt och jag älskade koregrafin med :) En dans helt i min stil :D Längtar massa till nästa lektion, ååh vf dansar man bara en gång i veckan, vill dansa varje dag ;)

Den nya låten vi dansar till (sjukt fin text)
Ush det är så ruggit väder. Jag tror jag ska ta och göra lite varmchoklad och värma lite bullar tills Jakob kommer hem från jobbet ;)

Puss på er mina psychon


I'm back bitches

Ååh kärlek till er bloggläsare. Nu har ja ju inte bloggat på jättelänge och ändå stannar ni kvar :') Underbaringar är vad ni är!I'm back!


RSS 2.0