Bustier med nitarJag älskar verkligen detta plagg, det är så otroligt snyggt och sexigt, men dom är dock extremt dyra, kan inte hitta någon sådanhär under 1000 :-Därför har jag kommit på att jag ska göra egna sånna här :DMan köper egna bustiers, det finns jätte fina på seconhandaffärer för ca. 140:- och två av dessa är även från Topshop :)


Sen köper man nitar. Ett hundrapack på shock kostar 98 :- :)

Sen kan man göra dom precis hur man vill, och ingen kommer att ha en likadan som du :D Och dessutom så sparar man massa pengar på det. Winning!
Jag ska fixa några sånna här när jag får pengar så ska ni få se resultatet :DPlugg i solen

Igår tog Amanda och jag med oss varsin drink och satte oss på balkongen och pluggade. Om man måste göra något tråkigt får man göra det lite roligare ;)

Nikki LipstckNikkilipstick har så extremt massa snygga kläder :O Hade jag haft pengar hade jag köpt allt, fast det har jag ju inte ;( och dom två tröjorna längst ner med texten Deth och Metal hade ju varit ascoolt om Linda och jag hade på Metaltown. Fast jag har ju som sagt inte råd med tröjorna, eller metaltownbiljetter heller för den delen :(


How to rock the ...Body chains som ser ut på alla möjliga sätt har börjat bli moderna. Dock vågar folk visst bara ha en yttepytte liten tun kedja. Man skulle lika gärna kunnat strunta i att ha något alls. Nej, när det kommer till body chains finns en väldigt enkel regen Go big or go home! Antingen kör du på det ordentligt eller inte alls. Det är som dom som finns/fanns på gina tricot. Bara en liten tun kedja. Då är det ju till och med coolare att ha något grymt halsband. För att lyckas med body chains så ska man go all the way!!!
How to:How not to:
Outfit
Bal (bildbomb)Fotografer: Angelina Elofsson, Joakim Elofsson, Fredrik Dahlén, Maria André och Eva Kessén


BalVad är väll en bal på slottet....Alldeles, alldeles underbar. <3


white

29 days

God morgon mina psychon

Jag vet att bloggen har börjat bli litte tråkig, men det är mycket nu med projektarbete och andra skolarbeten och bal och grejer. Idag ska jag nog stanna hemma från skolan så att jag blir klar med projektarbetet nån gång. Det ska ju faktiskt vara inne imorgon :O Sen nu på lördag har vi bal. Ååh det ska bli så kul. Och jag tänker tvinga någon att ta massa bilder så ni kan få se sen ;)

Nu är det mindre än en månad till studenten :D

Nu blir det plugg. Puss på er mina psychon
Time to make a changeSom ni förstod med min skämt bild i förrförra inlägget så är jag inte gravid, dock har jag gått upp lite i vikt. Och tro nu inte att jag tänker bli en sån där blog som tjatar om vikt och hur tjock jag är och äta barnmat och size 0 och sånt nu. Nej jag tycker inte att jag är tjock! Dock är jag väldigt otränad och väldigt ohälsosam. Jag kan inte gå upp för den branta backen till skolan utan att bli anfådd och jag äter godis nästan varje dag. Inte så hälsosamt faktiskt. Dessutom har jag ju som sagt gått upp en del i vikt ca. 7 kilo sens förra sommaren faktiskt och vist, jag är fortfarande inte tjock, men jag trivdes mycket bättre utan dom kilona.

Nu är det så att jag, mina systrar Amanda och Angelina, min systers pojkvän Rodney och min pojkvän Jakob ska starta en tävling som börjar nästa vecka och slutar efter sommaren. Den går ut på att göra så stor förändring med sin kropp som möjligt. Är man lite större så ska man gå ner dom kilona, är man mindre så kan man bli hälsosammare och bygga lite muskler. Jag själv skulle både behöva gå ner några kilo (inte många men några) och bygga muskler så klen som jag är. Den som gjort störst possetiv förändring kommer vinna en summa pengar ;)

Så nu är då dax att ta tag i saken. Man får göra på precis vilket sätt man vill och jag har valt att börja träna lite varje dag, gym, träna hemma eller ta en promenad, spelar ingen roll bara jag rör på mig varje dag. Sen ska jag även börja äta nyttigt.

Man kan ju äta nyttigt på hur många sätt som helst och jag har provat en del, men den jag gillat mest är en slags detox diet. Man äter väldigt mycket frukt och grönsaker och inget socker eller vittmjöl, man skär ner på kött och mejeriprodukter och håller sig mest till sojaprodukter och vitt kött. Detta funkar asbra för mig eftersom jag älskar frukt och grönsaker ;)

Så hej då godis, chips och läsk och hej gurkstavar, fruktsallad och loka. Nu börjar mitt hälsosamma liv ;)


Tycker ni inte det var en jättesmart idé att göra en sån här tävling? Kanske ni kan göra en liknande tävling med er familj och vänner? Allt är ju roligare om man gör det tillsammans ;)


Tyskland

Här får ni en bildbomb ifrån när jag var i Tyskland :D
A place that i call home

Igår blev jag och Jakob hembjudna till min kära mor på grillkväll. Vi åt och drack massa gott :P De va en jätte mysig kväll.
Hela familjen :) utom mamma då som tar kortet ;)


hmm... är det något jag inte berättat för er ;)


the past and the present and the future

Hello mina psychon. Var fan har jag hållt hus? Jo det ska jag tala om, jag har varit i Tyskland :D Blev så massa grejer innan att jag inte han att blogga innan eller fixa tidsinställda. Shame on me! Men tyskland va i alla fall jättebra och jag ska skriva mer om det senare ;) Just nu sitter jag och dricker en varmakoppen och ska snart springa iväg till skolan ;) När jag kommer hem måste jag fixa med mitt projektarbete. Det ska vara inne på fredag och jag har knappt börjat :O Men jag ska försöka att blogga lite också. Jag har ju köppt massa fina grejer som jag måste visa och färgat håret och allt möjligt ;) haha

Nee nu måste jag springa, men nu vet ni iallafall att jag lever ;)Puss på er mina psychon


RSS 2.0