Hot or not





Ear cuffs
Jag tycker faktiskt inte det är snyggt. Det ser så fejk ut. Lika fejk som en fejkpiercing typ. Nee det ser fel ut!




Helix eller Industrial
Mycket snyggare :) Ska de va så ska det vara ordentligt!


Dagens outfitt



Dumma kamera! Har man inte blixt blir det suddigt och har man blixt så syns inget ;(

Linne - Second hand
Shorts - Second hand
Strumbyxor - H&M


Adventsmys

Igår så gick jag, Amanda, Angelina, Jakob, Min morbror, min mormor och min mamma på julskyltning, men det var så lite här i Hultsfred så vi hoppade in på kinarestauranten istället :) Jättemumsigt ;)










Dansträning :)



Träning inför våran dansshow :D Gör lite fail då och då, men annars tycker jag att det ser bra ut :) Längtar jätte mycket till showen nu :D


Saknar ..

Är hemma hos min kära far, har varit det nu sens i gårkväll. Måste ju träffa familjen lite med. Men fy va tråkigt det är att sova själv :( Jag saknar faktist min lilla krulligullis ;) hahaha. Men vi kommer ju synas imorgon så :P
Denna eftermiddag/kväll har jag pluggat massa, usha, men nu ligger jag i soffan och kollar på Fired up :D Nepp nu ska jag gå och lägga mej. Tror jag ska ringa Jakob och säga god natt ;)


God natt mina psychon :)


Pluggdax

 

Läs aldrig kursen organisation och ledarskap!!! Fyy va krångligt det är! Men jag har prov på fredag så bäst att sätta igång. I helgen blir det naturkunskapsplugg och lite annat smått och gott som jag måste plugga ifatt :(

Aja mindre än en månad till jullovet i alla fall ;)


Balklänning

Har suttit och funderat lite på vad jag vill ha för balklänning. Jag ska nämligen få en egendesainad klänning, så det gäller ju att veta hur man vill att den ska se ut ;)
Så jag tänkte visa er hur jag har tänkt mej så alla ni psycho copycats kan fixa en lika dan ni får se hur den kommer se ut :)


Kanske lite djupare i ryggen och inte lika stor slits, men ungefär så ;) Vad tycks?


Tråk dag

Hello hello mina psychos :) Idag blir en riktigt tråkdag. Ska ta och plocka iordning kläder som ska tvättas, åka och hämta saker hos min far och sen tillbaka hem och tvätta kläder. Sen blir det att plugga orgnisation och ledarskap hela kvällen :( Kunde ju varit en roligare dag kanske? Men sånt är livet. Man måste ha lite tråkiga dagar för att veta att dom roliga dagarna är roliga ;) Puss från mej och Bobby

Dagens outfit


Poncho - Gina Tricot
Linne - Second hand
Shorts - Second hand
Strumpbyxor - H&M


Recept på en bra morgon





Halloween

I helgen har jag varit på två Halloweenfester :D Dock tog jag inga bilder från den andra :( Hade skit kul verkligen :D


Vad är vi för något? Mad Hatter och Queen of Hearts :D


Alex, Swen och Jag :)


New in


Allt från Gina Tricot utom strumpbyxorna från H&M

Igår åkte jag, Amanda, Angelina, Alex och Rodney iväg till Vetlanda och inhandlade lite saker :) Måste säga att alla borde skaffa sig en poncho!! Det är det mysigaste plagget någonsin! Igår låg Jakob och jag och myste under den som en filt i soffan och nu sitter jag med den och myser själv. Jag ska aldrig ta av mej den!!!


God morgon

Godmorgon mina små psychon.
Klockan är snart halv åtta och jag är redan vaken, trotts att det är höstlov. För idag ska jag, min lillasyster och min farmor åka till mina småkusiner :D Min minsta kusin Elias fylde år igår så vi ska åka och fira honom och ta med honom till leksaksaffären där han ska få välja ut vad han vill ha :D Tänk om man hade haft det så när man var fem och fyllde år ;)
När jag kommer hem så ska jag dra bort till finaste Nicole. Han inte träffa henne igår :(


Hela min fina släkt :D (pappas sida)

Puss på er mina psychon


RSS 2.0