how to..Jag älskar bustiers och det går egentligen inte att göra fel med en bustier, dom är snygga till allt hur man än har dom. Men enligt mig så finns det ett sätt som är snyggare än de andra ;)


Jag tycker att det är jätte snyggt när man har en bustier och sen visar lite hud mellan den och underdelen man har på sig :) Trixet med detta är att visa lagom mycket. Helst tycker jag att underdelen t.ex. ett par höga shorts eller en kjol ska gå så högt att den täcker navlen och går över höfterna. Då markerar man sin midja och visar den smalaste delen av sin mage. Har man väldigt låga shorts till en kort bustier så blir looken lite för mycket och faktiskt lite slampigt så sen till att shortsen är höga ;). Detta är verkligen en sexig och snygg sommarlook som alla tjejer borde prova :D


Kommentarer
Postat av: eve

Själv tycker jag att man även kan ha en hög kjol på. inget på magen syns och då kan man göra så den ser ut som en snygg klänning till t.ex. fest :)

2012-07-06 @ 11:27:04
URL: http://nattstad.se/Evelina94?
Postat av: Yuki

Rösta på mig i Thereses bloggtävling och få en länkning i min blogg! Gå in på: http://ttessanliindgren.blogg.se/2012/july/deltagarna-i-veckans-blogg-blev.html#comment och rösta på nr 1. Tack på förhand!

2012-07-10 @ 13:20:55
URL: http://yukiyoursic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0